That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4

Nacon Daija Arcade Stick voor PS4 nu verkrijgbaar

BIGBEN INTERACTIVE, ontwikkelaar en distributeur van gaming-accessoires, en het merk NACON maken met trots bekend dat de DAIJA Arcade Stick nu verkrijgbaar is in heel Europa. 

De DAIJA Arcade Stick is door NACON™ ontwikkeld in samenwerking met professioneel fighting gamer Marie-Laure ‘Kayane’ Norindr en is officieel gelicenseerd door SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT EUROPE voor PlayStation®4 (PS4™). De DAIJA Arcade Stick garandeert comfort en prestaties in alle fighting games.

“Bij het maken van NACONs eerste arcadestick wilden we competitieve gamers een product bieden dat echt voor hen is ontworpen, een stick die in staat is om de snelheid van hun bewegingen perfect te registreren, met de grootst mogelijke mate van comfort, stabiliteit en precisie,” aldus Yannick Allaert, director of development bij NACON. “Gedurende de hele ontwikkeling konden we ons voordeel doen met Kayane’s expertise. We zijn er trots op dat onze DAIJA een arcade stick is geworden die de meest veeleisende spelers zal overtuigen, terwijl hij ook geschikt blijft voor amateurs die op zoek zijn naar betrouwbare en veelzijdige apparatuur. En dat is waar het bij ons merk allemaal om draait.” 

De NACON Daija Arcade Stick is nu in heel Europa verkrijgbaar voor de adviesprijs van 199,90 euro. 

Check de trailer voor de Arcade Stick hieronder:

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE