That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer

Openingsvideo onthuld God Eater 3

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag nieuwe info over het verhaal, gameplay features en een nieuw personage onthuld van GOD EATER 3.

Daarnaast is de openingsvideo van de game onthuld, die ondersteund wordt door het lied “stereo future” – gecomponeerd door Kenta Matsukuma en uitgevoerd door BiSH, de ‘punk rockband zonder muziekinstrumenten’.

In GOD EATER 3 worden de protagonisten gered door de crew van een Ash Crawler, genaamd Chrysanthemum. Ash Crawlers dienen als hub voor de GOD EATER-helden. Ze worden beschermd door muren van Anti-Aragami en hebben ook Resonance Radars om gevaarlijke Aragami te detecteren.

Na een verwoestende Ash Storm verliest de Chrysanthemum-crew de mogelijkheid om de Resonance Radar te gebruiken waardoor jij met de hulp van andere spelers de Aragami moet verslaan om de verschillende routes door de Ashlands vrij te maken. Vanaf de bewegende basis, scouten spelers de nieuwe gebieden van de Ashlands om de Caravan verder in de wereld te begeleiden.

Het personage Phym is ook onthuld. Zij is een mysterieus meisje met een hoorn op haar voorhoofd. Phym maakt een belangrijk onderdeel uit van het verhaal van GOD EATER 3 waarbij de ontmoeting tussen haar en de protagonisten ervoor zorgt dat hun leven voor eeuwig verandert.

De laatste feature die is onthuld, is de Burst Arts speciale aanval, die alleen kan worden gebruikt tijdens Burst Mode. De aanval neemt telkens een andere vorm aan naargelang de speler zich op de grond of de lucht bevindt, waardoor spelers hun eigen unieke speelstijl kunnen ontwikkelen.

Om hun personages nog verder aan te passen, kunnen spelers ook verschillende Burst Arts Effects voor elke beweging kiezen, waardoor er gigantisch veel combinaties kunnen worden gemaakt.

Check de trailer hieronder:

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE