Home Gaming Roguelite Village-Builder Kainga: Seeds of Civilization komt in november op Steam Early Access

Roguelite Village-Builder Kainga: Seeds of Civilization komt in november op Steam Early Access

by Jos Vis

Green Man Gaming Publishing en solo game-ontwerper Erik Rempen zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte roguelite dorpsbouwer Kainga: Seeds of Civilization op 11 november 2021 naar Steam Early Access komt. Na een succesvolle Kickstarter-campagne en diepgaande game Kainga: Seeds of Civilization test met de community en biedt spelers de mogelijkheid om bloeiende nieuwe culturen te creëren terwijl ze zich aanpassen aan de procedureel gegenereerde omgeving. De juiste keuzes maken kan het verschil betekenen tussen een gelukkig en bloeiend dorp of de vernietiging van je nieuwe beschaving.

YouTube video


“Het zijn een paar drukke maanden geweest met het toevoegen van nieuwe content en het balanceren van de spelmechanica voorafgaand aan de lancering van Early Access, maar ik ben heel blij dat ik Kainga: Seeds of Civilization op 11 november in Steam Early Access kan uitbrengen” Commentaar Erik Rempen, solo spelontwikkelaar voor Kainga. “Ik ben opgewonden om te zien hoe iedereen reageert op de uitdaging om hun eigen unieke culturen te creëren en hun nieuwe dorpen te bouwen. Maar het harde werk zal doorgaan, want ik zal tijdens de Early Access-fase regelmatig contentupdates uitbrengen, voortbouwend op de sterke gameplay-fundamenten van deze eerste lancering”.

Kainga: Seeds of Civilization is een roguelite dorpsbouwer die zich afspeelt in een wereld vol mysterie en verrassing. Als denker, de leider van het dorp, moet je je aanpassen aan de procedureel gegenereerde omgeving en omgeving en de juiste keuzes maken om je mensen en dorp te laten bloeien. De Denker is verantwoordelijk voor het doorgeven van de beslissingen en opdrachten van de spelers aan de mensen. Hoewel de burgers enigszins vervangbaar zijn, verlies je als de Denker valt. Net als de koning bij het schaken, zijn ze zwak en kwetsbaar en moeten ze koste wat kost worden beschermd.

In plaats van de langdradige formule voor het bouwen van steden te volgen, is Kainga: Seeds of Civilization gericht op korte uitdagingen van 30 minuten tot 1 uur. Elke uitdaging is een frisse en diverse ervaring op een nieuwe locatie, waardoor de speler nog steeds vooruitgang kan boeken tussen runs.

Kenmerken van Kainga: Seeds of Civilization.

  • Creëer een unieke cultuur. Gebruik de unieke denkervaardighedenboom, selecteer onderzoek uit een diverse vertakkende technologieboom geïnspireerd door beschavingen over de hele wereld, druk je stempel op de wereld, met je keuze uit gebouwen, festivals, productie van hulpbronnen en meer!
  • Aanpassen aan uw omgeving. Gebruik het terrein en de middelen in je voordeel, houd de beschikbare middelen in de gaten en plan zorgvuldig en pas je aan aan een steeds veranderende omgeving, terwijl je vecht tegen de elementen, rampen, andere dorpen en zelfs de beesten die door het land zwerven.
  • Train eenheden en tamme beesten. Houd je dorp veilig door technologieën te onderzoeken om je dorpelingen uit te rusten met wapens om aanvallen af ​​te slaan, of zelfs de beesten in je voordeel te gebruiken door ze te temmen en ze tegen je rivalen op te zetten.
  • Nieuwe kennis verwerven voor toekomstige runs. Elk einde bevat het zaad van een nieuw begin, ontgrendel nieuwe technologieën, biomen en uitdagingen om elke run nog ingewikkelder te maken.. Verdien Karma om geavanceerde structuurtypen te kopen en denkers te redden om te spelen met hun leiderschapsstijl en unieke eigenaardigheden.
  • Leef tussen of op gigantische beesten. De dieren in het wild van deze landen dwalen en interageren met de omgeving, en vernietigen die vaak op hun manier. Kun je met deze dieren leren leven? Of beter nog, erin slagen om ze te temmen en erop voort te bouwen.
  • Bouw legendarische structuren. Van torenhoge stenen menhirs tot grote zalen en meer. Bouw en bescherm enorme gebouwen met materialen van over de hele kaart.
  • Pas je speelstijl aan. Kies een look en startlay-out die zijn aangepast aan hoe je het beste speelt voordat je in de procedureel gegenereerde wereld duikt en je vaardigheden op de proef stelt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x