Home Gaming Lanceringsdatum Bloodshore en filmische trailer

Lanceringsdatum Bloodshore en filmische trailer

by Jos Vis

Wales Interactive, geprezen om zijn FMV-games en verhalende verhalen, heeft onthuld dat de interactieve film Bloodshore vanaf 3 november op alle platforms zal aanspoelen. Spelers moeten strijden in een dystopische battle royale die zich afspeelt op een mysterieuze eilandlocatie; waar influencers, ter dood veroordeelde gevangenen en falende beroemdheden strijden om een ​​levensveranderende geldprijs en alle aandacht die ze zich maar kunnen wensen.

Terwijl de wereld toekijkt, dicteren spelersbeslissingen de verhaallijn en resultaten – ‘Kiss the girl? De jongen kussen?’ of ‘Het meisje vermoorden? De jongen vermoorden?’ – in Bloodshore kunnen ze uiteindelijk hetzelfde zijn.

De gloednieuwe trailer hieronder toont de beslissingen over leven of dood die spelers moeten nemen, en met acht uur aan FMV-beeldmateriaal – het meeste voor elke game – heeft elke playthrough kronkelige paden die het verhaal en de resultaten van het verhaal zullen beïnvloeden.

Bloodshore komt op 3 november aan voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X, Nintendo Switch, Mac en iOS, met meer details op de Steam-pagina.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x