Home Gaming Road to Weird West: de derde video in de serie belicht gevechten, stealth en vaardigheden

Road to Weird West: de derde video in de serie belicht gevechten, stealth en vaardigheden

by Jos Vis

Terwijl we de 31 maart-release van de actie-rpg x meeslepende sim Weird West op pc, PlayStation en Xbox naderen, presenteren Devolver Digital en WolfEye Studios de derde video in de serie “Road to Weird West”. WolfEye Studios’ creative director Raf Colantonio duikt in de details van gevechten, stealth en speciale vaardigheden.

YouTube video

Koop Weird West vandaag nog op Steam. De game zal vanaf dag één ook beschikbaar zijn op Game Pass voor zowel pc als Xbox.

Ontdek een duistere fantasie die het Wilde Westen opnieuw verbeeldt, waar politieagenten en revolverhelden de grens delen met fantastische wezens. Reis door de oorsprongsverhalen van een groep atypische helden, tot legende geschreven door de beslissingen die je neemt in een meedogenloos land. Elke reis is uniek en afgestemd op de ondernomen acties – een reeks verhalen met een hoge inzet waarin alles telt en de wereld reageert op de keuzes die je maakt. Vorm een posse of ga alleen op pad in de buitenaardse grenzen van het Weird Westen en maak van elke legende de jouwe.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: