Home Gaming Meer dan een miljoen drakenrijders zijn gelanceerd in de lucht van Century: Age of Ashes

Meer dan een miljoen drakenrijders zijn gelanceerd in de lucht van Century: Age of Ashes

by Jos Vis

In slechts een paar weken tijd zijn meer dan een miljoen spelers opgeklommen en gelanceerd in de lucht van Century: Age of Ashes. Onafhankelijke game-ontwikkelaar en uitgever Playwing is enthousiast over het wijdverbreide succes van hun aerial shooter.

YouTube video


“We zouden niet blijer kunnen zijn om te zien dat een miljoen spelers slechts een paar weken na de lancering de lucht in gaan. Er is een geweldige stroom van steun voor Century: Age of Ashes geweest van zowel critici als de gemeenschap die nu hun dorst naar drakenrijdende fantasie kunnen lessen – en ze kunnen de komende maanden nog veel meer inhoud verwachten!” zei Pascal Barret, Art Director.

Century: Age of Ashes’ game-ontwikkelaar en uitgever Playwing heeft ook hun plannen bevestigd om in de komende vier maanden een dichte inhoudskalender uit te rollen – inclusief een Last Team Standing en een nieuwe innovatieve Fortress-spelmodus, een nieuw Challenges-systeem en tweemaandelijkse Live evenementen; evenals een vierde Rider-klasse en Dragon-soorten die naast hun competitieve seizoen 1 worden gelanceerd. De kerngameplay zal ook belangrijke updates ontvangen, waardoor spelers nieuwe en opwindende mogelijkheden krijgen om met hun omgeving te communiceren.

Daarnaast zal Century: Age of Ashes in 2022 de Dragon-riding-ervaring naar Xbox Series S/X en PlayStation 5 brengen, met als doel een volledige cross-play-functionaliteit.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x