Home Gaming De Lunar Sale van Green Man Gaming begint vandaag

De Lunar Sale van Green Man Gaming begint vandaag

by Jos Vis

Green Man Gaming nodigt je uit om op jacht te gaan naar een aantal sappige deals, aangezien hun 2022 Lunar Sale, die het begin van het Chinese Nieuwjaar en het Jaar van de Tijger viert, vandaag begint met wat rauwere, tijdelijke kortingen tot 75% van de toptitels .

2022 markeert het jaar van de tijger in de Chinese dierenriem en de tijger staat bekend als de koning van alle beesten in China. Het sterrenbeeld Tijger is een symbool van kracht, het uitdrijven van kwaad en dapperheid.

Vanaf vandaag om 16.00 uur GMT/5pm CET/11am EST/8am PST zit de Lunar Sale boordevol tijdelijke kortingen op toptitels op de Green Man Gaming-site met besparingen tot 75%! Maar haast je, want deze purr-fect deals zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar!

De Lunar Sale biedt enorme kortingen op meer dan 3000 producten van AAA tot indieklassiekers zoals;

  • Back 4 Blood
  • Resident Evil Village
  • Crusader Kings III
  • We Happy Few

Enkele van de topgames die later deze week in de uitverkoop komen, zijn onder meer;

  • Deathloop 
  • It Takes Two 
  • The Ascent

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: