donderdag , 21 september 2017

Review: Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts: The Great War kwam op de E3 al met een indrukwekkende korte trailer. Voor velen, waaronder mijzelf was dit waarschijnlijk al voldoende om interesse te wekken en de game dan toch uit te proberen.

 

Valiant Hearts speelt zich, je raadt het waarschijnlijk al, af in de eerste wereldoorlog. Het verhaal, de soundtracks, de game elementen, de graphics, dit alles gaf mij echt een “wow-factor”. Ik ben zeer onder de indruk van deze game. In Valiant Hearts begint de game met een kleine introductie, waar bij mij al meteen mijn volledige aandacht op het scherm gericht was. Je begint als Emile, een boer die opgeroepen wordt voor dienstplicht. Al gauw kom je in het boeiende en meeslepende verhaal terecht waarin je met de meerdere personages aan de slag mag. In de game zitten interessante stukjes geschiedenis verwerkt welke je op je gemak kunt lezen en bekijken. Tevens beschikt de game over een scherm met hints. Deze komen na een bepaalde tijd beschikbaar, altijd handig mocht je ergens vast zitten in de game.

Wat prima werkt is de samenwerking met Walt. Je trouwe viervoeter die later in het verhaal beschikbaar komt. Deze kan je helpen met het vinden of brengen van voorwerpen. Ideaal als je zelf niet op de plek kan komen waar een belangrijk voorwerp verstopt ligt.

Valiant Hearts: The Great War is zeker een aanrader.

 

Mocht je wat uitgebreidere informatie willen over het verhaal of de personages, kijk dan even hier!

About Jeffrey van den Bogaart

Redacteur & Grafisch ontwerper bij That's Gaming. Speelt op PC. Specs: i5 6600 16GB DDR4 MSI B150 M3 Gaming Geforce GTX 1070 Gaming X 8GB

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...