Home Gaming Review: Lines (Ipad)

Review: Lines (Ipad)

by Sven

Gamious is een developer van Nederlandse bodem die zich vooral specialiseert in Mobile gaming en PC gaming. Lines is een game voor IOS en is heel simpel. Je moet namelijk, lijnen tekenen. 

Gameplay

De Gameplay van Lines lijkt op het eerste gezicht erg eenvoudig. Zet punten die lijnen vormen en zorg ervoor dat jou kleur het langste wordt. Simpel toch? In het begin lijkt het simpel en is het ook simpel, totdat je op een bepaald moment meerdere punten moet zetten en moet gaan kijken hoe de andere punten gaan lopen. Jij moet gaan kijken waar de punten uitkomen en of jij ze kan onderscheppen met jou lijnen, waardoor jou lijn het langste wordt. De gameplay is dan ook simpel, maar wordt steeds leuker en moeilijker door de modes heen.

Modes

Er zijn in totaal 250 levels in het spel, maar 1 mode zou vervelen. Daarom zitten er meerdere modes in de game zoals:

  • Punt (Zet een punt neer en kijk of die het langste wordt)
  • Gum (Gum een punt van de ander weg)
  • Touw (Trek een touw tussen twee punten)
  • Mes (Snij een stuk weg, waardoor de tegenstander daar niet doorheen kan)
  • Mix (Alles hierboven door elkaar heen)

De modes geven genoeg uitdaging voor mijn gevoel, alleen hoop ik stiekem dat er meer levels toegevoegd gaan worden of meerdere modes! Voor mijn gevoel zit er nog veel meer in!

Geluid

Het geluid in de game is erg simplistisch en ik had toch meer hiervan verwacht. Uiteindelijk is het best een “simpel” spel waarin het geluid toch wel de game moet maken. Dit viel voor mij gezegd tegen, het geluid had spannender en uitdagender gekund.

Replay Value

De replay value van deze game is hoog. De ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat er meerdere beginsituaties zijn in elk level. Hierdoor voelt het level altijd anders aan. Het blijft je ook uitdagen. Op bepaalde momenten moet je een level meerdere keren achter elkaar halen om de volgende vijf levels te unlocken. Doordat de beginsituaties anders zijn, blijft het moeilijk om bijvoorbeeld 10 keer achter elkaar te winnen.

Conclusie

Lines is een prima game om te spelen en je zal ook snel blijven spelen. De game is verslavend, maar als je er even een dagje aan zit, ben je er ook doorheen. Het geluid had wat beter gekund, maar de gameplay maakt veel goed! Toch hoop ik dat er meer levels en modes in de toekomst toegevoegd zullen worden.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: