Home Gaming LEGO Dimensions onthult Scooby-Doo gameplay met een nieuwe video

LEGO Dimensions onthult Scooby-Doo gameplay met een nieuwe video

by Mark van Truijen

In een nieuwe video met Scooby-Doo en Shaggy onthult Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag gameplay van ieders favoriete Mystery, Inc. personages in LEGO® Dimensions™.  Deze langverwachte entertainment ervaring integreert het fysieke LEGO® stenen bouwen met interactieve console gameplay. De Scooby-Doo gameplay combineert, voor de eerste keer in een LEGO videogame, de typerende hoekige LEGO® stijl met het cel-shaded uiterlijk van de originele geanimeerde cartoons. De  LEGO Dimensions Starter Pack bevat een compleet op missies gebaseerd Scooby-Doo level welke Batman™, Wyldstyle en Gandalf moeten doorkruisen tijdens hun missie om Lord Vortech te stoppen en het LEGO® Multiversum te redden.

Voor Scooby-Doo fans die hun LEGO Dimensions ervaring willen optimaliseren is een Scooby-DooTeam Pack aangekondigd die LEGO Scooby-Doo en LEGO Shaggy minifiguren, de LEGO Mystery Machine en LEGO Scooby Snack bevat. Deze bundel is gelijktijdig met de lancering van de Starter Pack beschikbaar. Scooby-Doo en Shaggy hebben elk hun eigen vaardigheden. De Mystery Machine en Scooby Snack kunnen fysiek gebouwd en tot twee keer omgebouwd worden tot drie verschillende objecten, die elk totaal andere dingen doen in de digitale game en zorgen voor een enorme variëteit. Elk personage uit deze franchise kan ook de Scooby-Doo Adventure World vrijspelen, een open wereld naast het hoofdverhaal van de game, die extra open wereld gameplay content biedt. Spelers kunnen in deze wereld iconische Scooby-Doo locaties verkennen, racen, puzzels oplossen en veel meer.

Alle uitbreidingssets bieden gamers de mogelijkheid om elk personage, voertuig en gadget overal in de game in te zetten. Spelers kunnen tot zeven verschillende personages, voertuigen en gadgets tegelijkertijd in de game brengen, door deze op de LEGO Toy Pad te plaatsen en daarmee buitengewone gameplay cross-overs te maken zoals Scooby-Doo die de Batmobile bestuurt in Springfield!

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-één games en entertainmentsysteem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo Wii U™ systeem.

ExpansionPack_International_ScoobyDooTeamPack

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x