Home Gaming Feest vocaal verder – Let’s Sing 2016 verschijnt op 23 oktober

Feest vocaal verder – Let’s Sing 2016 verschijnt op 23 oktober

by Mark van Truijen

Ravenscourt en Voxler maken vandaag bekend dat het volgende deel in de succesvolle Let’s Sing-serie – Let’s Sing 2016 – op 23 oktober 2015 verschijnt voor PlayStation®4, Wii™ (compatibel met Wii U™) en Xbox One, het alles-in-een entertainmentsysteem van Microsoft. Spelers kunnen de microfoon oppakken om 35 internationale tophits te zingen, zowel alleen als met 4 spelers op Wii en zelfs 8 spelers op PS4 en Xbox One. Op de tracklist staan veel recente tophits – zoals Meghan Trainor met “All About That Bass”, Calvin Harris feat. Ellie Goulding met “Outside”, Clean Bandit & Jess Glynne met “Real Love”, Ella Henderson met “Ghost” en Mark Ronson feat. Bruno Mars met “Uptown Funk” – maar ook klassieke songs als Queens “Don’t Stop Me Now” en Roxette’s “It Must Have Been Love”.

Spelers kunnen gewoon een favoriet nummer van de lijst kiezen om te beginnen. Er zijn soloversies van alle songs, maar spelers kunnen ook met of tegen hun vrienden zingen in diverse spannende spelmodi op PS4, Xbox One en Wii.

Kenmerken:

  • Strak en modern ogende Current Gen Version: Let’s Sing 2016 komt beschikbaar voor PS4 en Xbox One met HD-video’s, een 3D Interface, vele fraaie animaties en speciale effecten. De versie voor de Wii is compatibel met Wii U.
  • Exclusieve tracklist met topartiesten: 35 internationale tophits, exclusief geselecteerd voor Let’s Sing 2016.
  • State-of-the-art technologie: Sinds 2005 heeft Voxler zich gericht op het leveren van de best mogelijke ervaring in zingspellen, gebaseerd op een baanbrekende zingspeltechnologie met geoptimaliseerde spraakherkenning en nauwkeurige real time feedback op de stem van de speler.
  • Zing met je vrienden: Let’s Sing 2016 laat je een feestje bouwen met 4 zangers of zangeressen tegelijk op Wii en zelfs 8 tegelijk op PS4 en Xbox One, met keuze uit diverse spannende spelmodi.
  • Gericht op vermaak voor iedereen: het draait om de fun die je met je vrienden beleeft. Los van de mooie playlist en krachtige technologie, is het de bedoeling dat jullie lachen en samen unieke momenten beleven. Begin je feestje dus snel en gemakkelijk via het gebruiksvriendelijke hoofdmenu dat direct toegang tot de playlist biedt.
  • 3189c91e-600a-43ba-a1ae-6234ee558bd5 cfc686c3-0d22-4d63-a5fb-7d4985a0a1a0

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x