Home Gaming Retro Goal vandaag uit op Switch

Retro Goal vandaag uit op Switch

by Jos Vis

Ontwikkelaar New Star Games, de met een BAFTA bekroonde studio achter hitgames als Retro Bowl en New Star Soccer, kondigt aan dat hun voetbalspel in jaren 90-stijl, Retro Goal voor de Nintendo Switch, klaar is met opwarmen en nu klaar is om te spelen.

Retro Goal kan vandaag hier worden gedownload in de Nintendo eShop. De pre-orderverkoop is momenteel live, dus spelers hebben nog een laatste kans om 60% korting te krijgen.

Retro Goal is een snelle en spannende mix van arcade voetbalactie en eenvoudig teammanagement. In navolging van en voortbouwend op het succes van de mobiele versie van de game, kun je met Retro Goal op Switch het op jouw manier spelen.

Met graphics die zijn geïnspireerd op de meest geliefde voetbalgames uit het 16-bits tijdperk en de nauwkeurigheid van een modern touchscreen en Joy-Con™-bediening, schiet je doel na doel weg met pixel-perfecte precisie. Kies een van de 496 speelbare teams uit 24 van ’s werelds favoriete competities en rekruteer de supersterren, professionals en heethoofden die je naar de overwinning zullen leiden – neem vervolgens de volledige controle over het veld en laat elke aanraking tellen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: