Home Gaming Actie-avontuur Blade of Darkness is uitgebracht voor Nintendo Switch

Actie-avontuur Blade of Darkness is uitgebracht voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Kies een van de vier personages en ga op pad om een ​​mythisch zwaard te vinden en het rijk te redden van het kwaad – nu kun je het doen waar je maar wilt. Een heruitgave van een klassiek fantasy-actie-avonturenspel, Blade of Darkness, is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Een grimmige nieuwe dreiging doemt op boven The Central Kingdoms. De grenzen die worden beschermd door de woeste King’s Knights zijn niet langer veilig. De angstaanjagende orc-clans, talrijker dan ooit, loeren op alle wegen. De trotse nomadische volkeren van de steppen zijn op hun hoede, want vreemde beesten sluipen door de duisternis. Zelfs de stoere dwergen, verborgen in hun ondergrondse paleizen, lijken niet veilig voor bedreiging – vanuit de onbekende tunnels van de mijnen komt een gemeen leger van afschuwelijke wezens onverbiddelijk naar voren.

Chaos grijpt de wereld. Alleen de herinnering aan de oudste herinnert aan de heldendaden van een held en een paar krijgers, die in andere tijden vochten tegen de krachten van Chaos. Ianna, de moeder van alle levende wezens, gaf de held een krachtig zwaard om de afgrond in te gaan en het kwaad te verslaan. Maar dat is lang geleden gebeurd. Er is een nieuwe held nodig, een uitverkorene die het waard is om het zwaard te hanteren en de vijand te vernietigen… dit keer voor altijd.

Het opnieuw uitgebrachte Blade of Darkness neemt spelers mee naar een duistere fantasiewereld vol klassieke zwaard- en tovenarijhelden en bedreigingen. Met een vechtsysteem dat veel toekomstige games inspireerde, zal de speler vijanden hacken met bloederige combo’s en bezuinigingen. Met de Nintendo Switch-versie kan het avontuur overal worden gespeeld waar je maar wilt, waardoor zelfs je dagelijkse woon-werkverkeer verandert in een epische zoektocht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: