Home Featured Red Dead Redemption 2 komt eindelijk naar PC

Red Dead Redemption 2 komt eindelijk naar PC

by Jos Vis

Pre-order via de Rockstar Games Launcher vanaf 9 oktober voor gratis klassieke titels, Premium-editie-upgrades en meer

A picture containing text, book Description automatically generated

Vandaag is Rockstar trots om aan te kondigen dat Red Dead Redemption 2 op 5 november naar de pc komt, met speciale bonussen voor spelers die vanaf 9 oktober een pre-aankoop doen via de Rockstar Games Launcher. Ze willen ook de miljoenen mensen bedanken die de Rockstar Games Launcher al hebben gedownload en hun gratis exemplaar van Grand Theft Auto: San Andreas hebben ontvangen.

Voor degenen die de Rockstar Games Launcher nog moeten downloaden, heb je de tijd tot dinsdag 8 oktober om Grand Theft Auto: San Andreas gratis te krijgen.

Lees verder voor meer informatie over de langverwachte lancering van Red Dead Redemption 2 voor pc en blijf op de hoogte voor meer informatie volgende week.

Red Dead Redemption 2 voor pc is de eerste game in de Red Dead Redemption-serie op het pc-platform en biedt een reeks grafische en technische verbeteringen voor een betere immersion, samen met nieuwe premiejachtmissies, bende-schuilplaatsen, wapens en nog veel meer.

Red Dead Redemption 2 voor pc biedt ook gratis toegang tot de gedeelde leefwereld van Red Dead Online met alle eerder uitgebrachte verbeteringen en de nieuwste content-updates voor de complete online ervaring, waaronder Frontier Pursuits en de gespecialiseerde rollen van Bounty Hunter, Trader en Collector voor spelers om door te gaan en unieke beloningen te verdienen.

Pre-aankopen voor Red Dead Redemption 2 voor pc beginnen om 11.00 uur ET op 9 oktober exclusief bij de Rockstar Games Launcher tot en met 22 oktober, met een tijdelijke aanbieding gedurende deze periode van twee gratis Rockstar Games pc-titels uit de volgende:

•             Grand Theft Auto III

•             Grand Theft Auto: Vice City

•             Grand Theft Auto: San Andreas

•             Bully: Scholarship Edition

•             L.A. Noire: The Complete Edition

•             Max Payne 3: The Complete Edition

Vooraankopen die zijn gedaan met de Rockstar Games Launcher omvatten ook gratis upgrades naar de Premium Editions van Red Dead Redemption 2, waarbij zowel de Special Edition als de Ultimate Edition elk $ 20 krijgen.

Verdere pre-aankoopbonussen via de Rockstar Games Launcher zijn onder meer:

•                     Outlaw Survival Kit for Story Mode

•                     War Horse for Story Mode

•                     Treasure Map for Story Mode

•                     Cash Bonus for Story Mode

•                     50 Gold Bars for Red Dead Online

Red Dead Redemption 2 voor pc is vanaf 23 oktober ook beschikbaar voor pre-order bij de Epic Games store, Greenman Gaming, de Humble Store, GameStop en extra digitale retailers met een pre-orderbonus van 25 goudstaven voor Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 voor pc is vanaf december ook verkrijgbaar op Steam.

Red Dead Redemption 2 is momenteel beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One-systemen en zal ook in november beschikbaar zijn als een lanceringstitel voor Google Stadia.

Kom op 9 oktober terug naar de Rockstar Newswire voor de eerste screenshots, systeemspecificaties en aanvullende details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d