Home Gaming LIONBITE GAMES’ RAIN OF REFLECTIONS VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR OP STEAM

LIONBITE GAMES’ RAIN OF REFLECTIONS VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR OP STEAM

by Jos Vis

De verhaal gedreven tactische adventure game Rain of Reflections van indie-studio Lionbite Games is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €18,99 voor Windows PC via Steam. Aan deze indie-game hebben acht personen drie jaar lang gewerkt. Ter viering van de lancering is de game vandaag beschikbaar met 10% korting.

In Rain of Reflections ga je intense confrontaties aan en maak je gebruik van tactische opties, zoals stealth,  hacken en vechten, maar je kunt ook dialogen inzetten om mensen te (de)motiveren.

Jouw woorden tellen. Dankzij keuzes in de dialogen kun je andere personages overtuigen, ontmantelen of te slim af zijn. De volledig ingesproken gesprekken hebben serieuze consequenties naarmate het spel vordert. De dialogen kunnen ook de motivatie van jouw bondgenoten en vijanden bij gevechten beïnvloeden en hiermee de uitkomst veranderen op kritieke momenten.

Synopsis Rain of Reflections
Rain of Reflections: Chapter 1 – getiteld “Set Free” – volgt Wilona, een wetenschapper die werkt aan een oplossing voor de wereldwijde onvruchtbaarheid-epidemie. Wanneer Wilona begint te twijfelen aan de moraliteit van de experimenten die zij uitvoert op het laatst geboren kind, begint ze een levensgevaarlijke reis die haar brengt naar de onberispelijke torens van de rijke elite, de overvolle sloppenwijken van de onderklasse en de koude, steriele laboratoria van de regering.

Het ambitieuze verhaal van Rain of Reflections bevat meerdere hoofdstukken, die elk afzonderlijk een volledig verhaal vertellen. De hoofdstukken brengen verdieping in het verhaal en bieden compleet nieuwe en frisse locaties en gameplay.  Chapter 2 – “Open Eye” – volgt een privé detective in een cyberpunk district genaamd The Cluster en Chapter 3 – “Undercurrent” – schijnt licht op de ondergrondse verzetsbeweging en zijn belangrijkste figuur: Imra.

Bezoek voor meer informatie www.RainofReflections.com.
Check ook onze preview van Rain of Reflections, daarnaast komt de review volgend weekend op thatsgaming.nl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: