That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

Mei-update Origin Access Vault bevat Tropico 6, Into the Breach en meer

Origin Access Basic- en Premier-abonnees kunnen deze maand nog meer titels spelen in The Vault, waaronder:

  • Into the Breach – Blijf op je hoede met willekeurig gegenereerde uitdagingen terwijl je krachtige mechs bestuurt in deze turn-based strategiegame.
  • FTL: Faster Than Light – Herstel je schilden, vuur met al je wapens of stuur alle kracht naar de motoren om te ontsnappen. Jij bepaalt hoe je je schip bestuurt in ruimtegevechten.
  • Shift Quantum – De wereld is zwart-wit, maar je kunt de werkelijkheid veranderen. Probeer te ontsnappen in deze hersenkrakende platformer.
  • Detention – Reis terug naar het Taiwan van de jaren ’60 en bezoek Greenwood High, vol onheilspellende puzzels en duistere wezens.

Daarnaast krijgen Origin Access Premier-abonnees exclusieve toegang tot de volgende titels:

  • Tropico 6 – Spreek de bevolking toe, verbeter de infrastructuur en stuur spionnen om de wonderen van de wereld te stelen. Als heerser van Tropico is niets onmogelijk.
  • Mutant Year Zero: Road to Eden – De Aarde is van de mutanten. Vecht om te overleven in turn-based gevechten in een wereld zonder mensen.

Met een Origin Access Basic-abonnement kunnen PC-spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 200 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen, de volledige game dus geen proefversie. Voor meer informatie ga je naar https://www.origin.com/nl-nl/store/origin-access.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE