Home Gaming Quantum Break komt op 5 april naar Xbox One en Windows 10

Quantum Break komt op 5 april naar Xbox One en Windows 10

by Mark van Truijen

Met minder dan twee maanden tot de release van Quantum Break, hebben Remedy Entertainment en Microsoft Studios nieuwe aankondigingen gedaan over de cinematische actie-blockbuster, waaronder datQuantum Break ook op Windows 10 uitkomt op 5 april.

Quantum Break bevat Alan Wake voor Xbox One; American Nightmare verkrijgbaar bij pre-order 

Twee van Remedy Entertainments meest populaire en geroemde klassiekers – Alan Wake en Alan Wake’s American Nightmare – zullen onderdeel zijn van de Quantum Break ervaring. Elke Quantum Break game voor Xbox One zal een volledige gamedownload van Alan Wake voor Xbox 360, plus de twee add-on packs The Signal en The Writer bevatten, die op Xbox One te spelen zullen zijn via Backward Compatibility.

Fans die Quantum Break voor Xbox One bij deelnemende retailers of via de Xbox Store pre-orderen, zullen ook een volledige gamedownload van Alan Wake’s American Nightmare voor Xbox 360 ontvangen, die ook te spelen zal zijn op Xbox One via Backward Compatibility.

Pre-order Quantum Break voor Xbox One en ontvang de Windows 10 versie zonder extra kosten

Xbox wil gamers in staat stellen om de games te spelen die ze willen, met de mensen waarmee ze willen en op de devices waarop zij ze willen spelen. Daarom zullen Microsoft Studios en Remedy Entertainment Quantum Break op Windows 10 simultaan aan de Xbox One versie uit laten komen op 5 april 2016. Iedereen die in de Xbox Store een pre-order plaatst voor de digitale versie van Quantum Breakzal een Windows 10 versie van de game ontvangen om te downloaden in de Windows Store via een inwisselcode.*

Bezoek http://www.quantumbreak.com/windows10 voor meer informatie over de Windows 10 versie van Quantum Break, waaronder minimale en aanbevolen hardware specs.

De Xbox One Quantum Break bundel

Xbox heeft ook een nieuwe Xbox One Special Edition Quantum Break bundel aangekondigd. De bundel bevat een 500GB witte console en bijpassende draadloze controller, een volledige gamedownload van Quantum Break en een volledige gamedownload van Alan Wake, net als de add-on packs The Signal en The Writer. De bundel zal vanaf 29 maart 2016 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers. Bezoek voor meer informatie over de bundel Xbox Wire.

Live-action trailer laat de radeloze strijd van Jack Joyce zien om te overleven in een wereld vol chaos

Om de aankomende launch van Quantum Break te vieren, hebben Remedy Entertainment en Microsoft Studios een nieuwe, live-action trailer genaamd “The Cemetery” uitgebracht. Bekijk hoe Quantum Break tot leven wordt gebracht als Jack Joyce (acteur Shawn Ashmore) wordt achtervolgd door agenten van Monarch Solutions, terwijl hij rouwt om het verlies van zijn broer. Maar de tijd is niet meer hetzelfde. De tijd is gebroken. En tijd is het enige wapen dat Jack heeft om te overleven in een wereld vol chaos.

Quantum Break is een unieke ervaring; Aan de ene kant een intense videogame, aan de andere kant een spannende live-action show met een bekende cast, waaronder Shawn Ashmore (X-Men) als held Jack Joyce, Aidan Gillen (Game of Thrones) als vergelder Paul Serene en Dominic Monaghan (Lord of the Rings) als William, de geniale broer van Jack. Quantum Break staat vol van levendige storytelling, rijke karakters en dramatische twists, waar Remedy Entertainment bekend om staat. De keuzes die jij in-game maakt, zullen effect hebben op het resultaat van deze fusie tussen een game en een show, die spelers een compleet unieke entertainmentervaring zal bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x