Home Gadgets Fit Pay lanceert Kickstarter-campagne voor draadloze betalingen met de Pebble Time smartwatches

Fit Pay lanceert Kickstarter-campagne voor draadloze betalingen met de Pebble Time smartwatches

by Mark van Truijen

Fit Pay, Inc. lanceert een crowdfundingcampagne op Kickstarter. Met de financiering wil het bedrijf een slim betalingsbandje voor de Pebble Time-reeks smartwatches produceren en op de markt brengen: PagaréTM. Hiermee kunnen gebruikers van de Pebble Time, Pebble Time Steel en Pebble Time Round veilig contactloos betalen bij miljoenen retail-locaties wereldwijd.

e84732117dd7a5a4e20cf5ad5d25dcb3_original

Pebble-gebruikers met een AndroidTM– of iPhone®-telefoon kunnen draadloze betalingen aan hun Pebble smartwatch toevoegen door Pagaré te verbinden met de smart accessoirepoort. Betalen met het Pagaré-polsbandje is contactloos, veilig, onbeperkt, gemakkelijk en persoonlijk. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van het originele Pebble-bandje, en dus net zo stijlvol.

Pagaré gebruikt het Trusted Payment ManagerTM-platform van Fit Pay, waarmee contactloos betalen voor een scala aan draagbare apparaten mogelijk gemaakt wordt. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van Near Field Communication-technologie (NFC). Deze technologie werkt wereldwijd op zo’n negen miljoen retail-locaties en wordt steeds vaker gebruikt als betalingstechnologie.

e4034192cb680b025564ceb135be9d49_original

“Pagaré is een mooie nieuwe functie in het Pebble Time-assortiment. Pebble-gebruikers krijgen hiermee toegang tot de meest simpele, snelle en veilige manier om te betalen”, zegt Michael Orlando, medeoprichter van Fit Pay.

“We verwachten dat Pagaré goed ontvangen wordt. Het is een goed voorbeeld van hoe ons open platform Pebble nog nuttiger kan maken in het dagelijks leven van steeds meer mensen”, zegt Eric Migicovsky, oprichter van Pebble. “Kickstarter is een mooi platform om dit innovatieve slimme bandje tentoon te stellen.”

Het crowdfundingplatform is verweven in de historie van Pebble: Pebble was de eerste smartwatch in de markt die met behulp van Kickstarter-geld is gefinancierd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x