Home Gadgets Een vastlopende relatie? Met deze tips zorg je weer voor verbinding!

Een vastlopende relatie? Met deze tips zorg je weer voor verbinding!

by Mark van Truijen

De dag van de liefde. Hét moment om tijd voor elkaar vrij te maken en samen de dag door te brengen. Voor relaties die een beetje vastlopen, blijft 14 februari altijd een wat lastig moment. Maar er is goed nieuws voor wie zich nog te zeer verbonden voelt met zijn oude liefde om een einde aan de slepende relatie te maken: boost your old love. Met deze drie tips breng je weer wat meer snelheid in de relatie met je vertrouwde laptop of pc.

1. Een vluggertje
De snelheid van een nieuwe relatie zorgt voor een fijn onderbuikgevoel. Maar snel surfen doe je niet alleen met de allernieuwste en -duurste apparatuur. Want met deFRITZ!WLAN Stick AC 860 zorg je ook op je oudere pc of laptop voor een razendsnelle draadloze verbinding. Hoe het werkt? Met deze stick creëer je op je apparatuur zonder een eigen WiFi-functie snel en eenvoudig een draadloze verbinding met het thuisnetwerk en het internet. In combinatie met een router die WiFi AC ondersteunt, schakel je ook op oudere hardware de gegevensturbo in. Met een paar simpele veranderingen internet je weer net zo snel als met een nieuwe computer. Je relatie hoeft dus nog helemaal niet aan vervanging toe te zijn.

2. We-time
Ken je dat? Het hoewel-je-met-beide-benen-op-de-grond-staat-is-je-hoofd-in-de-wolken-gevoel? Hoe fijn dat ook voelt, de cloud is niet altijd de veiligste plek om je foto’s, documenten en andere bestanden in op te slaan. Wil je profiteren van de vele voordelen van de cloud, maar ook de gemoedsrust van een vertrouwde relatie? Dan gebruik je de MyFRITZ!-dienst. Hiermee bewaar je al je gegevens op je FRITZ!Box of op USB-opslagmedia die erop zijn aangesloten. Groot voordeel: bij dit type cloud zijn geen derde partijen betrokken. Dus je creëert extra we-time. Want ja, samen tijd doorbrengen, is belangrijk om te blijven connecten.

3. Meer ruimte voor elkaar
Geef elkaar de ruimte in je relatie. Wijze woorden die je hoort uit succesvolle relaties. En een goede tip voor jouw relatie met je pc of laptop. Want een te volle harde schijf maakt je laptop flink trager. Zorg ervoor dat de systeemschijf – waarop het besturingssysteem geïnstalleerd is, over het algemeen de C-schijf – voldoende vrije ruimte heeft. Minimaal 10 GB aan vrije ruimte, dat is een goede richtlijn. Daarnaast is het slim om regelmatig je downloads en prullenbak te wissen en te legen. Dan is er nog meer ruimte voor nieuwe avonturen met jouw grote liefde.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x