Het aftellen naar de launch van Quantum Break op 5 april is begonnen. Met slechts een aantal weken tot de langverwachte release op Xbox One en Windows 10 hebben Microsoft Studios en Remedy Entertainment de officiële cinematische trailer onthuld van deze actierijke thriller.

https://youtu.be/eU17_kd-e4w

De trailer laat Quantum Breaks protagonist Jack Joyce zien als hij vecht om te overleven in een wereld, waarin de tijd gebroken is. In de trailer hoor je Nirvana’s iconische liedCome as You Are, gezongen door het electronic rock duo Prep School uit Los Angeles. Als de wereld op het punt staat in te storten, moet Jack strijden tegen het kwaadaardige Monarch Solutions en zijn leider Paul Serene met het enige wapen dat hij in bezit heeft: Tijd.

Elke Quantum Break game voor Xbox One zal een volledige gamedownload van Alan Wake voor Xbox 360, plus de twee add-on packs The Signal en The Writer bevatten, die op Xbox One te spelen zullen zijn via Backward Compatibility

Fans die Quantum Break voor Xbox One bij deelnemende retailers of via de Xbox Store pre-orderen, zullen ook een volledige gamedownload van Alan Wake’s American Nightmare voor Xbox 360 ontvangen, die ook te spelen zal zijn op Xbox One via Backward Compatibility. Daarnaast ontvang je bij het plaatsen van een pre-order bij geselecteerde retailers ook een exclusief Quantum Break SteelBook om je game in stijl in op te bergen.

Daarnaast zal iedereen die in de Xbox Store een pre-order plaatst voor de digitale versie van Quantum Break een Windows 10 versie van de game ontvangen om te downloaden in de Windows Store via een inwisselcode.

Quantum Break is een unieke ervaring; Aan de ene kant een intense videogame, aan de andere kant een spannende live-action show met een bekende cast, waaronder Shawn Ashmore (X-Men) als held Jack Joyce, Aidan Gillen (Game of Thrones) als vergelder Paul Serene en Dominic Monaghan (Lord of the Rings) als William, de geniale broer van Jack. Quantum Break staat vol van levendige storytelling, rijke karakters en dramatische twists, waar Remedy Entertainment bekend om staat. De keuzes die jij in-game maakt, zullen effect hebben op het resultaat van deze fusie tussen een game en een show, die spelers een compleet unieke entertainmentervaring zal bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
XBOXONE
5 jaren geleden

Triple triple AAAAAA GOTY game van het jaar en waarschijnlijk van deze generatie consoles. Microsoft Only 😉

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: