Home Gaming Quake Champions | Het herfstseizoen trapt af met Slipgate Festival en oktober Update

Quake Champions | Het herfstseizoen trapt af met Slipgate Festival en oktober Update

by Mark van Truijen
Quake Champions viert de lancering van de gloednieuwe game modus, Slipgate, met een heus festival aan giveaways. Elke gespeelde match in deze portaal-gebaseerde aanval/verdedigings-modus zorgt voor een opeenstapeling van beloningen, met als ultieme prijs de release van een gloednieuwe Champion, Athena! Maarrrrr de pret is niet alleen voor deelnemers aan het festival, er zijn namelijk ook een hele hoop updates die met haar meekomen. Van updates voor de Arcade Modus – waaronder ‘Swinger Party’ en ‘Lead the Way’ – tot een verbeterde Sacrifice, een update van het podium na de match en meer… Het is een berg content voor zowel beginnelingen als veteranen.
Quake Champions’ oktober update bevat:
 • SLIPGATE  Slipgate is een aanval-en verdedigingsmodus waar beide teams strijden om het Slipgate portaal: een gigantisch wormgat dat in staat is om oeroude, ongekende verschrikkingen op te roepen. Elke scherpschutter spawnt met alle wapens, volledige health, volledig armor, maar slechts met één enkel leven. Het verdedigende team van Elder God-sekteleden probeert de Slipgate te openen, terwijl het aanvallende team het portaal moet zien te sluiten voordat één of ander monster met tentakels aan de andere kant onze dimensie binnen weet te komen!
 • SLIPGATE FESTIVAL – Alle spelers die vanaf dag één deelnemen, krijgen onmiddellijk de Tentacle Weapon Shaders voor alle startwapens! Daaropvolgende festival mijlpalen zijn de Quake 4 Heavy Machine Gun-skin die aan alle deelnemers wordt gegeven, het vrijspelen van de Ranger of Scalebearer Lore Skin en, uiteindelijk, Athena – of haar Lore Skin als de Champion al in je bezit is als onderdeel van de Champions Pack.
 • CHAMPION PROFIEL: ATHENA – Athena was één van de eerste om zich op te geven voor de GDF en zo wraak te nemen op de Strogg die de Aarde heeft verwoest. Ze was gevangen in een val die werd uitgezet voor het expeditieleger, maar wist te ontsnappen toen een Slipgate generator het begaf waardoor haar drop pod werd geteleporteerd naar de Dreamland arena’s. Nu gebruikt ze haar grijphaak en luchtacrobatie om het luchtruim boven haar vijanden te domineren, en dood en verderf te zaaien van bovenaf.
 • Beginnende Statistieken:
  • Health: 125
  • Armor: 50
  • Snelheid: 320
 • Active Ability – Grappling Hook: Athena lanceert een grijphaak naar een welgemikte locatie en trekt zichzelf daar onmiddellijk naartoe. Terwijl ze in de lucht hangt, kan Athena stoppen met trekken en beginnen te slingeren om zo imposante manoeuvres uit haar mouw te schudden.
 • Passive Abilities: Ramp Jump – Athena kan grote hoogtes bereiken door de hoogste helling of trede als lanceringsplatform te gebruiken.
 • ARCADE MODUS UPDATES – Swinger Party – In deze gloednieuwe free-for-all Deathmatch Arcade-modus is elke speler Athena, waarbij een direct schot van de Grappling Hook op een vijand telt als insta-kill. Maar de échte party crasher is Lead the Way. Deze exclusieve Scalebearer modus loopt, letterlijk, als een trein. Bull-Rush, I choo-choo-choose you! Als laatste maken Mystery Champion en Unholy Trinity beiden hun weg naar Arcade TDM-rotatie. Die eerste geeft je een willekeurige Champion telkens wanneer je spawnt, terwijl de laatste je wapens beperkt tot de rocket launcher, railgun en de lightning gun.
 • UPDATES IN OVERVLOED – In de developer’s Hardening Pass heeft het team even een kijkje genomen onder de motorkap van de game om zo betere framerates te leveren en ‘ghost inputs’ uit te roeien als onderdeel van hun blijvende toewijding om de prestaties van het spel te verbeteren. Daarbovenop zal het podium na de match nu het veelgevraagde scorebord bevatten, plus een tweak in Sacrifice’s obelisk capture time (van tweeënhalve minuut naar slechts één minuut) wat deze snelle modus nog een tikkeltje sneller maakt!
Quake Champions is nu gratis beschikbaar via  Bethesda.net en via  Steam. De speciale uitgave Scalebearer Pack – die een gigantisch standbeeld van de intergalactische krijgsheer, een exclusieve Oni skin voor Scalebearer en nog wat geweldige in-game beloningen bevat – is ook verkrijgbaar op verschillende verkooppunten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x