That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Nieuwe 1-tegen-1 modus aangekondigd voor Hitman 2 – Ghost-modus

arner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigden vandaag een nieuwe modus aan voor de competitieve multiplayer HITMAN™ 2. DeGhost-modus is een unieke en gloednieuwe kijk op online 1-versus-1 competitie, waarbij de vaardigheden als huurmoordenaar van spelers tot het uiterste wordt getest.

Agent 47 is ’s werelds dodelijkste huurmoordenaar. De enige die qua vaardigheid, sluwheid en executie aan hem is gewaagd, is hijzelf. Daarom kunnen in de Ghost-modus twee spelers het online tegen elkaar opnemen, allebei als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken uit ghost crates.

De unieke twist van de Ghost-modus in HITMAN™ 2 is dat spelers gelijktijdig op dezelfde locatie achter doelwitten aangaan. Aan een ‘geestversie’ van hun rivaal zien ze hoe diegene het doet, maar ze bevinden zich allebei in een eigen realiteit die niet wordt beïnvloed door de acties van de tegenspeler. In de Ghost-modus wint de speler die als eerste vijf doelwitten elimineert, door slimmer, behendiger en dodelijker te zijn dan de ander.

Opmerking: de Ghost-modus is vanaf 14 november, wanneer HITMAN™ 2 wordt uitgebracht, beschikbaar voor de Miami-locatie. Naderhand wordt de Ghost-modus beschikbaar gemaakt voor andere HITMAN™ 2-locaties, evenals voor andere World of Assassination-locaties.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als een vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMAN™ 2 vooruitbestellen bij deelnemende winkels. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Kijk voor meer informatie ophttps://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE