Home Gaming ‘PS5 krijgt nieuwe bundel met twee DualSense-controllers’

‘PS5 krijgt nieuwe bundel met twee DualSense-controllers’

by Jos Vis

Terwijl het al twee jaar ploeteren is om een PlayStation 5 aan te kunnen schaffen, komt er een gerucht langs over een nieuwe bundelverkoop. Zo komt er een bundel, waarin je naast de PS5 zelf, twee controllers zult vinden, één meer dan in de huidige verpakkingen. Dit was vroeger vaak de standaard bij oude consoles, maar sinds de kosten voor het produceren van controllers enorm omhoog zijn gegaan probeert men vaak de winkelprijs van een console laag te houden door maar één controller in de verpakking te stoppen. Daarnaast kopen mensen zo’n tweede controller dan vaak apart erbij en dat levert meer geld op.

Uiteraard juichen wij het toe dat er nu dus ook een bundel is voor mensen die meteen twee controllers willen hebben, al is het niet bekend wat de bundel uiteindelijk gaat kosten, al wordt er gespeculeerd dat we aan prijzen moeten denken als tussen de 620 en 699 euro. Volgens het gerucht krijgen beide ‘smaken’ PS5-consoles een bundel met twee controller, dus zowel de disc- als de digitale-versie.

Het gerucht komt van een Duitse site genaamd WinFuture, nadat men dat gespot zou hebben via lijsten van winkeliers, waarop te zien was dat Sony met nieuwe bundels komt. Geruchten moet je altijd met een korrel zout nemen en verder zijn wij absoluut niet bekend met die Duitse site. Overigens schijnt het eindelijk weer wat makkelijker te worden om een PS5 aan te schaffen, aangezien er volgens Sony weer meer beschikbaar van zijn in de winkels. Dat is fijn!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: