Home Gaming Pro Cycling Manager 2017 – Nieuwe gameplay-trailer onthuld!

Pro Cycling Manager 2017 – Nieuwe gameplay-trailer onthuld!

by Mark van Truijen

Pro Cycling Manager 2017 is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor PC. Word de manager van een professionele wielerploeg en neem het op tegen de beste wielrenners van tegenwoordig in meer dan 200 races (500+ stages) over de hele wereld, inclusief grote rondes zoals de Vuelta en de iconische Tour de France. Elk jaar werken de ontwikkelaars hard om de game nóg realistischer te maken. Dat maakt Pro Cycling Manager de meest diepgaande wielrensimulatie ooit, zoals je kunt zien in de nieuwe gameplay-trailer.

In de gameplay-trailer van Pro Cycling Manager 2017 vertellen de ontwikkelaars en Christian Prudhomme, de directeur van de Tour de France, je alles wat je moet weten over de versie van dit jaar: zoals de nieuwe routes, functies, spelmechanieken, en wat echt belangrijk is om een geweldige sportmanager te worden. De ontwikkelaars van Cyanide hebben hun uiterste gedaan om vele facetten van de game te verbeteren, zoals het tempo van de races, de snelheid van de wielrenners, geavanceerde AI en multiplayer-mogelijkheden, de voorbereidingen die je kunt treffen en het managen van uithoudingsvermogen. Daardoor benadert deze nieuwste versie de werkelijkheid meer dan ooit.

Pro Cycling Manager 2017 is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor PC. Op dezelfde dag kunnen console-spelers genieten van de officiële Tour de France-videogame voor PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x