Home TVSeries Nieuw op FOX: ’24: Legacy’

Nieuw op FOX: ’24: Legacy’

by Mark van Truijen
Drie jaar na het einde van de serie ‘24’, tikt de klok opnieuw in ’24: Legacy’. Vanaf woensdag 7 juni kunnen de fans op FOX de uren weer aftellen in een spannende race tegen de snel voortschrijdende tijd. Diverse bekende elementen uit de ‘24’ reeks keren terug: de bekende ringtone, het aftellen, de dubbele agenda’s, het bedrog en het verraad. Nieuw in deze reeks is Corey Hawkins, die het stokje overneemt van Kiefer Sutherland. Hawkins maakte eerder onderdeel uit van de cast van de hitserie ‘The Walking Dead’ (in de rol van ‘Heath’) en de film ‘Straight Outta Compton’, waarin hij de rol van Dr. Dre op zich nam. Kiefer Sutherland verruilt zijn rol van voor naar achter de camera, als producent van ’24: Legacy’. 
In ‘24: Legacy’ draait het om een elite-team van het Amerikaanse leger, onder leiding van hoofdpersoon Eric Carter (Corey Hawkins), die een terroristisch kopstuk heeft gedood. Carter en zijn team worden door de volgelingen van de leider met de dood bedreigd en moeten onderduiken. Door een gerichte aanslag op zijn leven realiseert Eric echter dat de identiteit van zijn team bekend is. In een ijzingwekkende race tegen de klok moet een verwoestende terroristische aanslag op Amerikaans grondgebied voorkomen worden.
image
Corey Hawkins in ’24: Legacy’
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland verruilt zijn rol van voor naar achter de camera, als producent van deze reeks. Sutherland won eerder voor zijn rol in ‘24’ een Golden Globe en koos er bewust voor om geen hoofdrol meer te spelen in ’24: Legacy’. “Het script is fenomenaal. Ik denk dat het voor de schrijvers heel bevrijdend is om niet weer een script voor Jack Bauer te hoeven schrijven. Nu hebben ze alle ruimte om scripts te schrijven voor nieuwe karakters en ik ben er nog steeds, dus je weet nooit wat er staat te gebeuren”, aldus Kiefer Sutherland. De reeks ‘24’ is bekroond met een Emmy en Golden Globe.
’24 Legacy’ is vanaf 7 juni elke woensdag om 21.00 uur te zien op FOX.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x