Home GamingAndroid Presentatoren ESL Benelux Championship, 7 en 8 juli in de Amsterdam ArenA, bekend gemaakt

Presentatoren ESL Benelux Championship, 7 en 8 juli in de Amsterdam ArenA, bekend gemaakt

by Mark van Truijen

Op 7 en 8 juli vinden de ESL Benelux Championship finales plaats in de Amsterdam ArenA. Vandaag maakt de organisatie de presentatoren bekend. Niemand minder dan radio 538 DJ Daniel Lippens en Twitch streamer Marcella ‘Nysira’ de Bie hosten de finales van de ESL Benelux Championship Finale. Ze krijgen daarbij hulp van Ward Geene en Nick Nijland.

Op donderdag 7 juli is de aftrap van de finales van Counter-Strike: Global Offensive met Daniel Lippens als podium host. Daniel Lippens is DJ bij Radio 538 waar hij de show De Avondploeg heeft. Daniel is ook een gepassioneerde gamer en zal de teams en spelers introduceren, de team captains interviewen en meer. Ward Geene, hoofd esports van ESL Benelux en bekend als host van het 4G T-Mobile FIFA toernooi en IGN Masterclasses, is de desk host. De casters zijn Rik ‘rikkz’ Vervoort & Jerre ‘dynz’ van de Berg, die ook de online groep stage matches casten.

Op vrijdag 8 juli staat Daniel Lippens wederom op het podium als host voor de League of Legends finales. Nick Nijland is de desk host. Nick heeft verschillende events gehost, waaronder de toernooien op Dutch Comic Con 2016. Casters voor de finales van League of Legends zijn Raymond ‘Tekno Link’ Veenis & Gerard ‘Chronos’ Knüwer.

 Marcella.JPGVoor de finales van Hearthstone is Marcella ‘Nysira’ de Bie podium host. Nysira is alom bekend om haar streams op Twitch en heeft verschillende grote events gehost, waaronder Heroes of the Storm bij DreamHack Winter in Jönköping, Zweden, ESL Heroes of the Storm Spring Regional in Katowice, Polen en het rode loper verslag van de BAFTA Games Awards in Londen, Groot-Brittannië. De casters zijn Ward ‘Wardt’ Geene en Pim ‘Monkeloid’ van Valkengoed, die iedere week al verslag doen van alle online Hearthstone actie.

Een overzicht per finale:

Counter-Strike: Global Offensive:
Podium host: Daniel Lippens
Desk host: Ward Geene
Casters: Rik ‘rikkz’ Vervoort & Jerre ‘dynz’ van de Berg

League of Legends:
Podium host: Daniel Lippens
Desk host: Nick Nijland
Casters: Raymond ‘Tekno Link’ Veenis & Gerard ‘Chronos’ Knüwer

Hearthstone:
Podium host: Marcella ‘Nysira’ de Bie
Casters: Ward ‘Wardt’ Geene en Pim ‘Monkeloid’ van Valkengoed

De ESL Benelux Championshops worden twee dagen boordevol esports actie – mis het niet enwees erbij in de Amsterdam ArenA! Volg ons op Twitter en Facebook voor de laatste updates en nieuwtjes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x