Home Movies Première ‘Race naar de Maan’ in aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast

Première ‘Race naar de Maan’ in aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast

by Mark van Truijen

Op zondag 10 januari a.s. vindt de vrolijke familiepremière plaats van RACE NAAR DE MAAN in Pathé Arena Amsterdam in aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast. Voorafgaand aan de film is een spetterend optreden van UnderCovR, een band die internationale hits speciaal voor kinderen in een nieuw jasje heeft gestoken.

RACE NAAR DE MAAN is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted & de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van Charly Luske, Tim Knol, Frits Lambrechts, Peggy Vrijens, Sipke Jan Bousema, Sander Slingerland en Tara Hetharia.

RACE NAAR DE MAAN draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D. Ook te zien in de originele versie CAPTURE THE FLAG.
www.racenaardemaan.nl
www.facebook.com/Racenaardemaan

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x