Om de start van de tweede editie van het SMITE Wereldkampioenschap (SWC) deze aankomende donderdag te vieren, heeft Hi-Rez Studios vandaag een totaal nieuwe cinematische trailer uitgebracht.

Het SMITE Wereldkampioenschap zal in de Cobb Energy Performing Arts Centre in Atlanta, Verenigde Staten plaats vinden van donderdag 7 januari tot en met zondag 10 januari. De beste pro-spelers van de wereld zullen het uitvechten om een prijzenpot van $1 miljoen dollar. Het evenement zal ook voor het eerst de SMITE op Xbox One Invitational zien, waarbij vier teams op de console-versie spelen voor $150,000 in prijzengeld.

Hi-Rez zal daarnaast een belangrijke persconferentie op donderdag om 17:00 Nederlandse tijd uitzenden via http://www.twitch.tv/smitegame waarbij verschillende belangrijke aankondigingen gedaan zullen worden voor SMITE, Hi-rez nieuwe FPS, Paladins, en de studio’s nieuwe mobile game, Jetpack Fighter. Al de actie tijdens het toernooi is ook live op het Twitch kanaal te zien.

Het volledige overzicht, of meer informatie, over het SMITE Wereldkampioenschap kan gevonden worden op de website: http://swc.smitegame.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: