That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Logitech kondigt nieuwe G502 Proteus Spectrum gaming-muis aan

Logitech introduceert de Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Door de toevoeging van aanpasbare RGB-verlichting in de Logitech G502 Proteus Core is de best verkochte gaming-muis verder verbeterd. De Logitech G502 Proteus Spectrum beschikt nog steeds over een krachtige DPI-sensor en geavanceerde tuning voor oppervlakte en gewicht, maar biedt nu nog meer mogelijkheden om je gaming-acties en speelstijl te verbeteren.

“De G502 Proteus Spectrum heeft een uitstekende sensor en beschikt nu ook over aanpasbare verlichting”, zegt Ujesh Desai, vice president en general manager gaming bij Logitech. “Daarnaast kunnen gamers de muis ook synchroniseren met andere Logitech G gaming-producten met RGB. Hiermee creëren ze een aantal hele coole effecten.”

RGB-aanpasbare verlichting
Via de Logitech Gaming Software (LGS) stel je de muis in op je eigen stijl en voorkeuren, met keuze uit 16,8 miljoen verschillende kleuren en helderheidniveaus. Breng de muis tot leven met verfrissende lichtpatronen of stel de verlichting zo in dat er een continue verloop is door het hele kleurenspectrum. De verlichting kan ook worden gesynchroniseerd met andere Logitech G RGB-producten.

Nauwkeurige en responsive optische sensor
De Logitech G502 Proteus Spectrum beschikt over de meest krachtige en nauwkeurige optische sensor van Logitech, de PMW3366. Deze zorgt voor optimale prestaties en maximale tracking-nauwkeurigheid. De exclusieve Logitech G Delta Zero optische sensortechnologie biedt gamers nog preciezere targeting. De Logitech G502 Proteus Spectrum heeft een DPI-bereik van 200 tot 12.000 met zero sensor acceleration, zero smoothing of filtering en zero pixel rounding.

Aanpassen van balans, knoppen, oppervlakte en gewicht
Deze muis moet aanvoelen alsof die voor jouw hand is gemaakt. Dit gevoel van maatwerk creëer jezelf door het gewicht en de balans met één van de maximaal vijf gewichten van 3,6 gram in de muis aan te passen. Via de LGS kun je gemakkelijk een functie of macro aan één van de elf programmeerbare knoppen toekennen.

Optimale prestaties bereik je door de sensor van de muis te kalibreren met het oppervlak waarop je gamet. Surface tuning optimaliseert het dynamisch bereik van de sensor aan de eigenschappen van het oppervlak, wat resulteert in betere prestaties en lagere lift-off afstand.

Comfortabele vorm
Door de geribbelde rubberen handgrepen en een handige knoppenindeling voel je bij het eerste gebruik van de muis direct het comfort. Verder beschikt de Logitech G502 Proteus Spectrum over individuele knoppen links en rechts van de handpalm die zorgen voor een stevig en stabiel platform, wat resulteert in nauwkeurig, duurzaam en prettig gebruik. Mechanische microschakelaars onder elke knop zorgen voor het verbeteren van het gevoel, de snelheid en precisie. Tot slot biedt een supersnel dual-modescrollwiel een verbeterde click-to-click precisie en razendsnel scrollen door webpagina’s.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G502 Proteus Spectrum bouwt voort op het succes van de G502 Proteus Core. De G502 Proteus Spectrum is naar verwachting vanaf begin februari 2016 in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 89,99 euro. Kijk voor meer informatie op gaming.logitech.com of op het Blog.