Home Gaming Port Royale 4 nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Port Royale 4 nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

by Jos Vis

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios hebben vandaag aangekondigd dat de historische, zeevarende handelssimulator Port Royale 4 veilig is aangekomen in de haven en gelanceerd is op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Een gloednieuwe lanceringstrailer is hieronder te zien, die de verbeterde weers- en lichteffecten demonstreert, evenals een algehele prestatieverbetering die beschikbaar is voor de nieuwe generatie-versies.

Port Royale 4 voor new-gen consoles omvat een verbluffende 4K-gamewereld op PS5 en Xbox Series X (1080p op Xbox Series S), cross-gen save-mogelijkheden en realtime cloud-rendering, en is beschikbaar in zowel standaard als uitgebreide digitale edities – de laatste met exclusieve digitale inhoud zoals 4 vuurtorens en de blauwdrukken tot 5 prachtige parken waarmee spelers hun nederzettingen kunnen versieren. Een Extended Edition in een doos is ook verkrijgbaar bij deelnemende winkels, inclusief de ‘Buccaneers’ DLC.

De ‘Buccaneers’ DLC is vanaf vandaag ook te koop in de Nintendo eShop met 10% korting tot 3 oktober. PlayStation 5 en Xbox Series X-spelers kunnen vanaf vandaag ook de DLC ophalen om de gloednieuwe ‘Buccaneer’-spelmodus te spelen, waarin spelers een scheurbuikige bemanning kunnen verzamelen, hun eigen piratenvloot kunnen veroveren of bouwen en de beruchte Jolly Roger kunnen grootbrengen terwijl ze 12.000.000 verkennen. vierkante kilometer onbekende Caribische Zee.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x