Home Gaming Histera: Fall of Human laat zich zien in nieuwe trailer

Histera: Fall of Human laat zich zien in nieuwe trailer

by Jos Vis

StickyLock Games is verheugd aan te kondigen dat de teaser-trailer voor hun nieuwe Multiplayer FPS Histera: Fall of Human live is. Na een illustere carrière in augmented en virtual reality, scheurt StickyLock Games opnieuw aan het weefsel van tijd en ruimte, maar deze keer met hun eigen IP – een multiplayer first person shooter die zich afspeelt in de dynamische deathmatch-arena’s van de nabije toekomst, waar precisie en strategie essentieel zijn voor het exploiteren van terrein en wapens uit de hele geschiedenis die in en uit glippen terwijl de kogels vliegen.

Beheers de glitch
Betreed een sombere dystopische toekomst waarin de rijken en machtigen een onbewoonbare aarde hebben verlaten, en de overgeblevenen laten strijden voor hun eigen kans om te ontsnappen in beschermende koepels met dynamische deathmatch-arena’s. Makkelijk op te pikken maar moeilijk onder de knie te krijgen, je zult je snel moeten aanpassen om te overleven als gerandomiseerde zones binnen de arena-glitch tussen 3 verschillende locaties uit 3 verschillende historische tijdperken – het prehistorische Plioceen-plateau, het door oorlog verscheurde 20e-eeuwse Novgorod, en de futuristische metropool Montorro City.

YouTube video

Lokaliseren, communiceren, domineren
Omdat de Glitch verschillende tijdperken overlapt in één waanzinnige arena, kun je meer soorten wapens verzamelen. Van pijl en boog en gasgranaten tot speren en sluipschuttersgeweren, teamwerk en communicatie zijn de sleutel tot het vinden, vasthouden en domineren van je tegenstanders in niet aflatende wedstrijden van constante, dynamische actie.

Gericht op de gemeenschap
Histera zal vroege toegang krijgen met deathmatch als zijn tentpole-spelmodus. In de toekomst kijken we ernaar uit om een ​​level-editor uit te brengen waarmee de community creatief kan worden met onze innovatieve glitch-monteur en hun eigen arena’s kan bouwen om te delen via de Steam Workshop. En met plannen om de glitches en het verhaal erachter te verkennen, kunnen ze niet wachten om ons verhaal te ontwikkelen, onze gameplay-loop aan te scherpen en samen met hun spelers iets heel speciaals te bouwen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: