Home Gadgets Poly’s hoogwaardige apparaten en tools met beheer op afstand zorgen voor totale gelijkheid, waar je ook werkt

Poly’s hoogwaardige apparaten en tools met beheer op afstand zorgen voor totale gelijkheid, waar je ook werkt

by Mark van Truijen

Poly introduceert vandaag zijn nieuwste hoogwaardige oplossingen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de hedendaagse werknemers. Onder andere de Poly Studio R30, Poly Sync 10 en verbeteringen aan het Poly Lens-platform vormen toevoegingen aan Poly’s portfolio van intelligente apparaten, om zo te helpen nóg betere ervaringen te leveren vanaf elke plek waar gewerkt wordt. Deze oplossingen, gecombineerd met ontwikkelingen in Poly DirectorAI smart camera-technologie, helpen werknemers om er op hun best uit te zien en te klinken, terwijl werkgevers zich kunnen blijven focussen op het creëren van gelijkheid tijdens vergaderingen voor zowel hybride als kantoormedewerkers.

Beau Wilder, Senior Vice President en General Manager Video Collaboration bij Poly: “Het vermogen om een naadloze en gelijkwaardige ervaring te bieden voor de moderne werknemers van vandaag is niet alleen van cruciaal belang voor het stimuleren van zakelijk succes, maar ook voor gelukkigere en productievere werknemers. Hoewel organisaties zijn begonnen met het uitrollen van plannen voor de terugkeer naar kantoor, is het niet langer voldoende om te vertrouwen op oplossingen die succesvol waren vóór de pandemie. Bij Poly zijn we toegewijd om te investeren in eersteklas tools die ervoor zorgen dat alle werknemers gelijke kansen en ervaringen hebben – of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.”

Het inrichten van de moderne werkplek

De hoogwaardige videovergaderings-apparaten uit de Poly Studio Series leveren een naadloze ervaring die speciaal is gebouwd voor vergaderzalen van elke omvang, inclusief Poly Studio Kits voor Microsoft Teams Rooms op Windows. Poly’s line-up van videovergaderings-apparaten brengt gelijkheid en gebruiksgemak om zo elke vergadering te upgraden met Poly DirectorAI-technologie. Deze maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om real-time zaken als automatische overgangen, groepsframing en spreker-volgfunctie, en de presentateer- en conversatiemodus te leveren, terwijl NoiseBlockAI- en Acoustic Fence-technologieën ongewenste achtergrondgeluiden filteren.

De nieuwste toevoeging aan de Poly Studio Series is de Poly Studio R30, een slimme USB videobar ontworpen voor kleine vergaderruimtes. Dit plug-and-play-apparaat is uitgerust met Poly DirectorAI-technologie om ervoor te zorgen dat iedereen duidelijk te zien is met extreem nauwkeurige groep- en sprekerframing. Poly breidt daarnaast zijn line-up van apparaten voor Microsoft Teams Rooms op Windows uit met de Poly Studio R30 Small Room Kit, die geoptimaliseerd is voor kleinere vergaderruimtes. De Poly Studio R30 werkt met elke cloud-gebaseerde videoprovider en is gecertificeerd door Microsoft en Zoom.

De functies van de Poly Studio R30 videobar omvatten:

 • 4K-camera met een gezichtsveld van 120 graden waarmee elke persoon in de vergadering duidelijk te zien is, zelfs degenen die het dichtst bij de camera zitten
 • Poly DirectorAI smart camera-technologie die iedereen in de ruimte of een individuele spreker perfect in beeld kan brengen, en zelfs een presentator in real-time kan volgen
 • Geavanceerde audio met NoiseBlock AI en Acoustic Fence voor het uitfilteren van ongewenste achtergrondgeluiden
 • Mogelijkheden voor WiFi-apparaten voor IT-beheer op afstand, waardoor er geen extra software in de ruimte nodig is
 • De mogelijkheid voor gebruikers om de instellingen voor hun werkruimte te personaliseren

Voor grotere vergaderruimten voegt Poly bij de Poly Studio E70-camera en de studio X70-videobar een nieuwe Poly DirectorAI-modus toe, genaamd people framing. De people framing-modus biedt close-ups voor elke vergaderingsdeelnemer in de ruimte, die worden weergegeven in de galerijmodus. De people framing-modus is vanaf juni 2022 beschikbaar op de Studio E70 en de Studio X70.

Meer flexibiliteit in Microsoft Teams Rooms

Naast de Poly Studio Small Room Kit voor Microsoft Teams, introduceert Poly extra flexibiliteit voor de gehele line-up van Microsoft Teams Rooms op Windows:

 • Een USB-extender en Bring Your Own Device (BYOD)-opties voor flexibeler gebruik van Rooms en naadloze verbindingen met de laptops van gebruikers voor elke video-app
 • Een app voor cameracontrole zodat gebruikers gemakkelijk de camera-ervaring kunnen aanpassen of de Poly DirectorAI-modus kunnen veranderen

Eersteklas uitrusting voor het hybride werken

Poly Sync-speakertelefoons zijn voorzien van opties voor USB- en Bluetooth®-verbinding met intelligente microfoons die de spreker zelf volgen, en niet het geluid. De Sync line-up heeft een strakke en verfijnde look, en is slim ontworpen om heldere audiokwaliteit te leveren voor zowel werk als entertainment.

De Poly Sync 10, het nieuwste lid van de Sync-familie, is een plug-and-play-USB luidsprekertelefoon die is ontworpen om het thuiskantoor een upgrade te geven, waarbij elke ruimte kan worden omgetoverd tot een eigen persoonlijke vergaderruimte. Hij is perfect voor zowel gesprekken als muziek en vermindert dankzij zijn twee vrij te richten microfoons omgevingsgeluid, en levert daarnaast audio van hoge kwaliteit. De Poly Sync 10 is gecertificeerd door Microsoft en Zoom en werkt naadloos samen met elk cloud-gebaseerd vergaderplatform.

De functies van de Poly Sync 10-luidsprekertelefoon omvatten:

 • Betrouwbare hi-fi audio van bedrijfsniveau en een versterker voor gesprekken en muziek
 • Gespreksstatus die gemakkelijk te zien is met een duidelijke, heldere statuslicht-balk
 • USB-A kabel, met een USB-C-adapter meegeleverd
 • Stof- en waterbestendig IP 64
 • Ondersteund door Poly Lens

Nuttige inzichten en beheer van apparaten

Poly Lens biedt een holistisch platform met apparaatcontrole voor alle Poly-apparatuur, waaronder de Studio R30-videobar en Sync 10-luidsprekertelefoon, om de werkruimte en gebruikerservaring te verbeteren. De cloud-gebaseerde oplossing levert essentiële beheertools voor levering, monitoring en troubleshooting van Poly-apparaten.

Het maakt niet uit waar gebruikers werken of welk apparaat ze kiezen, de Poly Lens App geeft hen de mogelijkheid om hun ervaring te personaliseren, op de hoogte te blijven van de nieuwste software, nuttige gebruikstips en ondersteuning te krijgen, en nog veel meer. Met de nieuwste verbeteringen ondersteunt de Lens App voor mobiele apparaten Poly Bluetooth-apparaten nu ook werknemers die onderweg zijn. Poly Lens App voor mobiele telefoons komt beschikbaar in juni 2022.

De functies van de Poly Lens en de Poly Lens App omvatten:

 • Nuttige beheer-opties voor de Poly voice, video, en headsets voor zowel de IT-manager als de individuele gebruiker
 • Personalisatie van apparaten voor zowel de gebruiker als op desktop en mobiel
 • “Find My Device” voor gebruikers van mobiele apparaten, zodat je nooit meer je favoriete device kwijtraakt

Beschikbaarheid

 • De Poly Studio R30 is nu verkrijgbaar op poly.com en bij geselecteerde verkooppunten wereldwijd.
 • De Poly Studio R30 Small Room Kit voor Microsoft Teams Rooms is nu te koop op poly.com en bij geselecteerde verkooppunten wereldwijd (PC niet inbegrepen).
 • De Poly Sync 10 is nu verkrijgbaar op poly.com, Amazon en geselecteerde wederverkopers wereldwijd.
 • Poly Lens en de Poly Lens App voor desktop zijn momenteel wereldwijd verkrijgbaar zonder extra kosten. Poly Lens App voor mobiel komt beschikbaar in juni 2022.    

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: