That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming

Pokemon kondigt Sun & Moon – Ultra Prism uitbreiding aan

The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Ultra Prism bekendgemaakt, een splinternieuwe uitbreiding voor het Pokémon Trading Card Game die op 2 februari 2018 in ons land zal worden uitgebracht.

Inspelend op de verhaallijn van de onlangs verschenen videospellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, is deze nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding gesitueerd in een andere versie van Sinnoh, een van de bochtige parallelle regio’s die spelers kunnen bereiken als zij door een Ultra Wormhole reizen.

In Sun & Moon—Ultra Prism wordt een nieuw spelmechanisme toegevoegd aan Pokémon TCG met de introductie van Prism Star-kaarten. Dit zijn krachtige Pokémon- en Trainer-kaarten die, wanneer zij goed gespeeld worden, het verloop van een wedstrijd dramatisch kunnen veranderen. Vanwege hun grote effect op het spel kan een speler slechts één Prism Star-kaart met een bepaalde naam in zijn deck opnemen (in plaats van de gebruikelijke vier).

De Sun & Moon—Ultra Prism-uitbreiding bestaat uit:

  • Meer dan 150 kaarten, waaronder:
    • 6 Prism Star-kaarten
    • 5 Ultra Beasts 
    • 18 full-art-kaarten
  • Boosterpakketten bestaan uit:
    • 10 kaarten die zijn geselecteerd uit de uitbreiding, waarvan ten minste 1 kaart met een zeldzame of hogere zeldzaamheid, plus een extra basis Energy-kaart.

Bezoek voor meer informatie over de Sun & Moon—Ultra Prism-uitbreiding en productenwww.pokemon.nl.