Home Gaming Planet Zoo: Oceanië Pak nu uit

Planet Zoo: Oceanië Pak nu uit

by Jos Vis

Frontier Developments plc (AIM: FDEV, ‘Frontier’) nodigt spelers uit om naar de Stille Oceaan te varen en Planet Zoo: Oceania Pack te ervaren, een gloednieuwe uitbreiding voor de ultieme dierentuinsimulatie, die vandaag wordt gelanceerd.

Dierenverzorgers in de dop kunnen nu indruk maken op hun gasten met vijf spannende nieuwe soorten uit de wilde kusten van Oceanië. Ze kunnen toekijken hoe de nieuwsgierige North Island Brown Kiwi in zijn leefgebied foerageert, het gekrijs van de onstuimige Tasmaanse Duivel horen, zich vergapen aan de gezellige Kleine Pinguïn in zijn kolonie, glimlachen naar de nieuwsgierige Quokka en omhoog kijken om de Brilvliegende Vos te zien, zweeft door de walkthrough-tentoonstelling.

Planet Zoo: Oceania Pack bevat ook meer dan 200 landschapsstukken die zijn geïnspireerd op de schoonheid van de Stille Oceaan, van Nieuw-Zeeland tot Fiji en daarbuiten, waarmee spelers hun dierentuinen kunnen transformeren in een idyllisch eilandparadijs. Het landschap bestaat uit natuurlijke bouwmaterialen, waaronder gedroogde bladeren en geweven vezels, terwijl houtsnijwerk, aanpasbare Tiki-decoraties en kleurrijke bloemenversieringen een levendige flair toevoegen. Nieuw blad, zoals de torenhoge King Fern en de slanke nikaupalm, zorgen voor voldoende schaduw voor zowel dieren als gasten.

Daarnaast zullen dierenverzorgers zich bij een aantal bekende gezichten voegen in een spannend nieuw campagnescenario. Samen met Bernie Goodwin en zijn dochter Emma moeten ze werken aan de bouw van een nieuw wildpark vanaf de grond af, ter ondersteuning van dit familieproject tegen de prachtige achtergrond van een zonovergoten eiland in de buurt van Nieuw-Zeeland.

Het pakket wordt geleverd samen met een gratis basisgame-update, die een reeks extra’s en verbeteringen met zich meebrengt, zoals glazen Viewing Domes die gasten nieuwe manieren bieden om dieren te observeren, een nieuw gematigd bioom beschikbaar voor Oceanië en de brachiatie van orang-oetans. Spelers die Planet Zoo: Aquatic Pack bezitten, ontvangen ook nieuwe King Penguin-kleurvarianten als onderdeel van de update.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: