Home Gaming Character Creator van Medieval Dynasty: Creëer je middeleeuwse personage

Character Creator van Medieval Dynasty: Creëer je middeleeuwse personage

by Jos Vis

Uitgever Toplitz Productions en ontwikkelaar Render Cube hebben een voorproefje onthuld van de eerste nieuwe karaktermakerfunctie voor de aankomende coöpmodus van Medieval Dynasty.

De nieuwe functie voor het maken van personages geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen unieke avatars te maken in de rijke middeleeuwse wereld van het spel. Met deze veelgevraagde functie kunnen spelers aspecten van het uiterlijk van hun personage aanpassen in coöp of solo spelen op de nieuwe kaart, waardoor een niveau van karakterpersonalisatie wordt gegarandeerd met kapsels, gezichtshaar, oogkleur en botstructuur, allemaal aanpasbaar.

  • Bepaal een look: spelers kunnen de botstructuur van hun personage vormgeven, kiezen uit een groot aantal kapsels, haarkleuren kiezen en zelfs experimenteren met opties voor gezichtshaar. Met meerdere opties om uit te kiezen, stelt de creatieve vrijheid spelers in staat hun ideale middeleeuwse personage tot leven te brengen.
  • Opties voor mannelijke / vrouwelijke makers: de Character Creator ondersteunt zowel mannelijke als vrouwelijke personageopties om een ​​uniek uiterlijk aan te passen.
  • Dompel jezelf onder: beleef een authentieke middeleeuwse ervaring terwijl je personage naadloos opgaat in de wereld van het spel. Met de Character Creator wordt je personage een echt onderdeel van het verhaal, rijk aan persoonlijkheid en geschiedenis.
  • Grenzeloos avontuur: neem je uniek ontworpen personage mee op een epische reis door een zorgvuldig vormgegeven middeleeuws landschap. Bepaal je eigen lot, bouw een dynastie en word een legende tijdens de middeleeuwen.
  • Medieval Dynasty’s Character Creator zal de manier waarop spelers omgaan met deze geliefde titel opnieuw definiëren, waardoor ze meer persoonlijkheid kunnen inbouwen in hun eigen spelerspersonage, door solo of coöp te spelen op de komende nieuwe kaart.
  • Beschikbaarheid: The Character Creator zal beschikbaar zijn als functie in de nieuwe coöpmodus (coöp of solo spelen op de nieuwe kaart) met een datum die in de komende weken wordt aangekondigd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: