Home Gaming Onderzoek een affaire in Shadows of Doubt’s eerste grote update ‘Cheats and Liars’

Onderzoek een affaire in Shadows of Doubt’s eerste grote update ‘Cheats and Liars’

by Jos Vis

Word een privédetective en onderzoek een affaire in de ‘Cheats and Liars’-update van Shadows of Doubt, de eerste grote contentupdate voor de veelgeprezen meeslepende detective-sim, die vanaf 25 september kan worden gedownload.

Cheats and Liars is beschikbaar als gratis update voor alle Shadows of Doubt-spelers en introduceert een geheel nieuw type zaak: het onderzoeken van ontrouw. Als privédetective heb je de taak om vermoedelijk smerige relaties te onderzoeken om alles op te sporen wat er aan de hand is in een illegale affaire. Onderzoek de bewegingen van het echtpaar, ontdek aanwijzingen, zoek naar bewijsmateriaal en houd hun acties in de gaten om vast te stellen of de verdachte ontrouw is geweest.

Check een kamer in het gloednieuwe hotel met meerdere verdiepingen en maak gebruik van de faciliteiten – zolang je de rekening maar kunt betalen. Ontspan in de bar op het dak of bewonder de antieke kristallen kroonluchter in de majestueuze lobby – het hotel kunt u verkennen. Ontdek gloednieuwe NPC-interacties en -dialogen, inclusief de optie om je verdachte rechtstreeks te beschuldigen en hem handboeien om te doen. Maar wees gewaarschuwd: het kan zijn dat uw verdachte het niet altijd vriendelijk vindt om beschuldigd te worden van een misdrijf…

Spoor ontbrekende items op die op mededelingenborden staan ​​vermeld en stuur ze terug naar hun eigenaars voor een beloning. Ontdek een verbeterde game-ervaring met een reeks verbeteringen aan de levenskwaliteit, waaronder bugfixes, lokalisatieverbeteringen en ondersteuning voor NVIDIA DLSS.

“De reactie op Shadows of Doubt van de pers, makers van inhoud en de community was ongelooflijk, en ik ben zo opgewonden om volgende week nieuwe, gratis inhoud aan de game toe te voegen met onze eerste grote inhoudsupdate”, aldus Cole Jefferies, oprichter & Directeur bij ColePowered Games. “Nu er een heel ander soort zaak te onderzoeken is, hoop ik dat spelers het leuk vinden om in te checken in het hotel en alle nieuwe functies en verbeteringen te ontdekken die de Cheats and Liars-update biedt.”

Shadows of Doubt is nu beschikbaar via Steam Early Access en is een meeslepende misdaadoplossende ervaring waarbij spelers in de rol van een privédetective kruipen. Verken volledig gesimuleerde steden en ontmoet individuele burgers, elk met hun eigen naam, baan, appartement en dagelijkse routine, tijdens je jacht op een seriemoordenaar. Gebruik verschillende gadgets om verdachten op te sporen en elke zaak op jouw manier te benaderen: scan vingerafdrukken, controleer de belgeschiedenis, lees privé-e-mails, koop burgers om, kijk naar cameratoezicht, of kraak sloten, breek deuren open en saboteer beveiligingssystemen – er zijn meerdere manieren om elk geval oplossen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: