Home Gaming Planet Zoo: Conservation Pack review

Planet Zoo: Conservation Pack review

by Sven

Een keer in de zoveel tijd komt er een nieuwe DLC pack uit voor Planet Zoo. Wij hebben er al aardig wat de revue laten passeren op onze website en nu is het de tijd aan Planet Zoo: Conservation Pack. Een pack vol met bedreigde diersoorten en die laat zien hoe belangrijk dierentuinen kunnen zijn voor het beschermen van deze diersoorten.

Conversation Pack voegt niet perse iets extra’s toe aan de algehele beleving van Planet Zoo. Natuurlijk zitten er prachtige nieuwe dieren in zoals de Prezewalksi paarden, een Amur leopard, een scimitar-horned oryx, siamang en axolotl, maar de gameplay verandert niet doormiddel van deze pack. Wel voegt deze pack een gevoel van urgentie toe omtrent deze dieren. Deze dieren worden bedreigd en Planet Zoo laat dit duidelijk zien doormiddel van Zoopedia. In de Zoopedia staat wat het dier nodig heeft, wat de status is van de bedreigde diersoort (hoe heftig het is) en andere feitjes. Het doel is dan ook om deze dieren (net zoals met andere dieren) te verzorgen en tevens met elkaar te laten paren, zodat er nieuwe dieren komen die de status van bedreiging naar beneden kunnen helpen.

Verder geeft deze pack natuurlijk ontzettend veel nieuwe manieren om je dierentuin in te richten. Zo kan je weer nieuwe landscapes gebruiken en een breed scala aan flora en fauna om je dierentuin meer karakter te geven en te zorgen voor de juiste leefomstandigheden voor jouw nieuwe, maar toch bedreigde, dieren. Het is belangrijk dat dieren zich fijn voelen in de verblijven en deze verblijven kan je ook helemaal installeren met groene energie. Dat idee van groene energie slaat ook weer terug in het nieuwe scenario wat deze pack met zich meebrengt. In dit scenario ben je de baas van een Mongolisch park genaamd de Turtle Rock Wildlife Orphanage. In dit park heb je als doel om de bedreigde diersoorten te helpen en ze een goed plaatsje te geven in dit park. Het doel is ook om zoveel mogelijk dieren weer vrij te laten in het wild, zodat de bedreiging van de diersoorten afneemt. Daarbij moet je ook zorgen voor genoeg groene energie die het park kan gebruiken, want hoe groener het kan, hoe meer geld geïnvesteerd kan worden in deze bedreigde diersoorten.

Planet Zoo: Conversation Pack is een pack die de nadruk legt op de bedreigde diersoorten, maar verder niet al te veel toevoegt aan de game. Sommige Planet Zoo packs brengen wat nieuwe gameplay elementen met zich mee, maar met deze pack valt het best wel mee. Daarom raden wij deze pack zeker aan als je fan bent van Planet Zoo en deze dieren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: