Home GamingAndroid Drakania Class arriveert in Black Desert Mobile

Drakania Class arriveert in Black Desert Mobile

by Jos Vis

In het weekend kondigde Pearl Abyss aan dat de nieuwe spelersklasse Drakania op 5 juli naar Black Desert Mobile was gearriveerd. Tijdens Heidel Ball 2022, het jaarlijkse community-evenement van de game, onthulde de ontwikkelaar een roadmap met details over aankomende toevoegingen aan de game.

Drakania-klasse
De langverwachte Drakania-klasse is nu beschikbaar voor mobiele spelers! Drakania is een vrouwelijke afstammeling van de legendarische draak, die haar Slayer-zwaard en een Shard-subwapen hanteert om door vijanden te snijden. De game introduceert ook een reeks startevenementen, waarmee spelers hun Drakania-personage sneller kunnen levelen en verschillende seizoensbeloningen kunnen verdienen zodra ze een reeks missies hebben voltooid.

Field of Valor: Hadum Battlefield
Het PvE-slagveld, Field of Valor: Hadum heeft belangrijke updates ontvangen. Hier kunnen avonturiers snel ‘Kennis’ van monsters verwerven en deze gebruiken om de gevechtskracht van hun personages te vergroten. De ontwikkelaars gaven aan dat avonturiers door deze methode hun CP (Combat Power) nu in minder tijd kunnen verhogen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: