Home Movies Pete’s Dragon is terug en hoe? Check de nieuwste trailer hier!

Pete’s Dragon is terug en hoe? Check de nieuwste trailer hier!

by Overige Redacteuren

Disney brengt deze zomer de familiefilm Peter en de draak terug in de bioscoop. Ja je leest het goed – er komt een remake van de sterke in 1977 geanimeerde draak! De trailer ziet er veelbelovend uit MET echte draak. Check hem snel!

Schermafbeelding 2016-02-22 om 12.49.08

Synopsis
Het verhaal neemt je mee op het magische avontuur van twee uitzonderlijke vrienden, de weesjongen Peter en zijn beste vriend Elliott, een groene draak.
Al jaren maakt Houtsnijder Meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig.

Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van Meneer Meacham. Daarom gaat Grace samen met haar vriendin Natalie op zoek naar de waarheid. Een zoektocht die resulteert in wonderlijke vriendschappen.

met oa. Bryce Dalas Howard (Jurassic World) en Karl Urban (Star Trek)

Te zien vanaf 17 Augustus in de Nederlandse Bioscopen.

petes dragon

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x