Home Gadgets Huawei lanceert Hertz op MWC 2016

Huawei lanceert Hertz op MWC 2016

by Mark van Truijen

Op het Mobile World Congress 2016 lanceert Huawei vandaag de Huawei Hertz, een 2-in-1 laptop die inspringt op de eisen van de zakelijke gebruiker van vandaag. De Hertz bouwt voort op Huaweis eerdere successen in het leveren van mooie en krachtige high-end mobiele toestellen voor consumenten. Met deze mobiele productiviteitstool vallen hoge efficiëntie, werk en entertainment naadloos samen.

Huawei geeft gehoor aan de vraag naar draagbare, stijlvolle en slimme toestellen die het gebruikers mogelijk maken om in alle mogelijke settings verbonden te zijn. De Hertz is een eersteklas product dat de perfecte balans kent tussen mobiliteit, productiviteit en design. Het toestel is ontworpen als totaaloplossing voor consumenten die de flexibiliteit van een 2-in-1-apparaat willen.

“Deze mijlpaal in het aanbod van Huawei is een nieuwe proeve van ons vakmanschap en onze voorloperspositie op het gebied van design. Het prachtige en vakkundig geproduceerde flagship product geeft het Nieuwe Zakendoen een nieuwe betekenis:connected computing met verschillende toestellen en in bijna elk mogelijk scenario”, zegt Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group. “Huawei heeft een zeer efficiënt toestel geïntroduceerd dat werk- en entertainmentfuncties naadloos integreert. Daarmee beantwoordt de Hertz aan de eisen van het nieuwe zakendoen. Dit is Huawei gelukt dankzij onze veelomvattende ervaring en voortreffelijke track record in het bouwen van eersteklas mobiele producten.”

Met de Hertz bouwt Huawei voort aan haar strategie om samen te werken met de meest innovatieve en leidende partijen in de markt. Het toestel heeft een 6th Generation Intel® Core™ M-series processor om de zwaarste eisen aan te kunnen die het hedendaagse zakendoen stelt. De vormgeving is stijlvol, dun, lichtgewicht en zonder ventilator.

“In deze bijzondere tijd en beweeglijke markt is het prachtig dat Huawei met zijn krachtige nieuwe Hertz de markt betreedt”, zegt Kirk B. Skaugen, senior vice president en general manager van Intels Client Computing Group. “Door een ontwerp met de Intel Core™ M processor levert Huawei een eersteklas 2-in-1-ervaring die mobiliteit zonder concessies te doen weet te combineren met de productiviteit die je van een PC gewend bent. We zijn verheugd om onze samenwerking met Huawei uit te bouwen in deze groeimarkt.”

Gebouwd voor Windows 10 levert de Hertz ook de beste van de alom geprezen productiviteitstools en features die Microsoft te bieden heeft, inclusief de nieuwste browser Microsoft Edge en de digitale persoonlijke assistent Cortana.

“Onze samenwerking met Huawei biedt consumenten een nieuwe manier om Windows 10 op een prachtig vormgegeven toestel te ervaren”, zegt Peter Han, vice president Worldwide OEM

Marketing bij Microsoft. “Huawei begrijpt hoe consumenten hun toestellen willen gebruiken en voegt daaraan met de Hertz een nieuwe dimensie toe. Onze relatie met Huawei is een goed voorbeeld van de groei van het ecosysteem met eersteklas draagbare Windows 10-toestellen.”

In de loop van de komende maanden zal de Hertz beschikbaar zijn in Azië, Europa en Noord-Amerika.

Superdun – een uniek toestel met een innovatief ontwerp

De Hertz is ontworpen met eenvoud als leidraad en combineert de mobiliteit van een smartphone met de kracht en productiviteit van een laptop. Met een gestroomlijnd en glad uiterlijk is het toestel gemaakt van hoogwaardig metaal dat elegantie en raffinement combineert. De Hertz heeft een sterke behuizing die een on-the-go lifestyle aankan. Het dunne profiel en ultralage gewicht maakt de Hertz ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Toetsenbordhoes, toetsenbord en touchpad combineren trendy look en gebruiksvriendelijkheid

De toetsenbordhoes van de Hertz is gemaakt van milieuvriendelijk, zacht PU-leer, de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Dankzij zijn levensduur biedt de hoes uitstekende bescherming. Het toetsenbord heeft een ergonomisch ontwerp en heeft een chiclet keycap design. Daardoor zijn grotere toetsen mogelijk en is de kans op typefouten minimaal. De ingebouwde touchpad gebruikt multi-touch-technologie die soepele en precieze vingerbewegingen ondersteunt en zo comfort en nut combineert.

Levensechte kleuren – een levendige, meeslepende ervaring

Het Hertz multi-touch scherm is verder verbeterd met een ultrasmal frame. Het scherm heeft een fenomenale resolutie en een gezichtspunt die een meeslepende ervaring mogelijk maken. Het kleurengamma is indrukwekkend en kan levensechte kleuren weergeven. De Hertz is beschikbaar in twee elegante kleuren: champagne gold en space silver.

Lange batterijduur – gemaakt voor mobiliteit

Om te verzekeren dat de Hertz optimaal presteert als mobiel toestel, waren batterijduur en –energie topprioriteit in het ontwerpproces. Het toestel heeft een high-density lithiumbatterij en maakt gebruik van Huawei’s exclusieve energiebesparende technologie om volledig tegemoet te komen aan de wensen van zakelijke gebruikers. De Hertz-batterij is in slechts tweeëneenhalf uur volledig opgeladen.

Hoge efficiëntie en wendbaarheid – gebouwd voor productiviteit

De Hertz draait op Windows 10 en wordt aangedreven door een sixth-generation intelligent Intel® Core M processor. Dat brengt een zeer hoge verwerkingssnelheid en essentiële zakelijke productiviteitstools zoals Microsoft Office voor gebruikers onder handbereik. Huawei is dankzij een uniek gestapeld harwareproces bovendien in staat om een ontwerp te bieden zonder ventilator. Dat resulteert in een geluidloze gebruikerservaring. 

MatePen – meer dan een stylus

Als een handgeschreven notitie nodig is, biedt de meegeleverde MatePen stylus een hoge gevoeligheid. Daarmee worden de subtiele en nogal uiteenlopende aanrakingen van gebruikers zonder vertraging en met grote precieze afgevangen. Voor geavanceerde zakelijke toepassing ondersteunt de MatePen ook graphics en mathematische functies. Ze kan bovendien gebruikt worden als laseraanwijzer bij presentaties.

Als eerste ter wereld ontgrendeling met één aanraking – bevrijd van traditionele ontgrendeling

De Hertz combineert veiligheid en snelle toegang dankzij vingerafdrukherkenning met 360-gradenidentificatie. Daarmee wordt het aantal mislukte authenticaties beperkt. Er is maar één aanraking nodig om het scherm van de Hertz te ontgrendelen – de snelste vingerafdrukherkenning in de sector.

De beste connectiviteit – echt gemak

Daarnaast biedt de Hertz gebruikers een mobiele wifi-hotspot om verbonden te blijven als er geen traditionele internetverbinding beschikbaar is. Andere features die een vlekkeloze, efficiënte mobiele ervaring mogelijk maken, zijn onder meer naadloze dataoverdracht naar en van Android-smartphones via drag-and-drop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x