Home Gaming Persona 3: Dancing in Moonlighten en Persona 5 Dancing in Starlight toont pre-order bonus

Persona 3: Dancing in Moonlighten en Persona 5 Dancing in Starlight toont pre-order bonus

by Pim, Sel

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight lanceren op 4 december 2018! Goed nieuws voor iedereen die één (of beide!) van de Day One edities hebben vooruitbesteld, beiden zullen een extra fan favoriet Persona personage hebben, die je aan je danslijst kunt toevoegen, samen met hun exclusieve tracks!

De Day One Editie van Persona 3: Dancing in Moonlight komt met het norse SEES-lid met een hart van goud, Shinjiro Aragaki*! Shinjiro komt met het eindbaas thema van Persona 3 – Battle Hymn of the Soul.

De Day One Editie van Persona 5: Dancing in Starlight komt met iedereen zijn favoriete pannenkoeken liefhebbende detective, Goro Akechi*! Akechi komt met het spannende openingsthema Persona 5 – Will Power.

De Day One Edities van de Persona Dancing: Endless Night Collection voor PS4 bevatten Shinjiro én Akechi!

Prijzen
De bundels zijn geprijsd op €99.99 | PS4 en zijn beschikbaar op 4 december 2018. Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight zijn beschikbaar als standalone voor €59.99 elk), met evenredige Europese prijzen. Pre-orders voor elk van de individuele games en de Persona Dancing: Endless Night Collection zijn nu beschikbaar
.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x