Home Gadgets Pebble Time wint Tech Award voor beste smartwatch met een gemiddelde beoordeling van 8,1

Pebble Time wint Tech Award voor beste smartwatch met een gemiddelde beoordeling van 8,1

by Mark van Truijen

De Pebble Time, de in februari 2015 geïntroduceerde smartwatch van Pebble, is de winnaar van een Tech Award voor beste smartwatch van het jaar. Deze award is onderdeel van een landelijke consumentenverkiezing van Nu.nl en Kieskeurig.nl tot de beste technologische gadgets van 2015. De Pebble Time kreeg een gemiddelde beoordeling van 8,1 op een schaal van 1 tot 10 en was daarmee de hoogst beoordeelde smartwatch in zijn categorie.

“Pebble ontwikkelde ooit de allereerste smartwatch ter wereld. Het is fantastisch om te zien dat nu ook de Pebble Time – met onder meer de nieuwe timeline-interface – zo gewaardeerd wordt door onze gebruikers dat hij een belangrijke Nederlandse consumentenprijs als deze mag winnen”, zegt Anke Huiskes, Head of European Sales van Pebble. “Wij blijven onze producten ontwikkelen op basis van de wensen van gebruikers. Het winnen van een prijs als de Tech Award toont aan dat onze gebruikers dit zeer waarderen.”

In december 2015 begonnen nieuwssite Nu.nl en productvergelijkingssite Kieskeurig.nl met de verkiezing van de beste technologische gadgets van 2015. Diverse producten zijn genomineerd in zes categorieën: smartphones, tablets, smartwatches, laptops, games en tv’s. De categoriewinnaars zijn voor de helft bepaald door een productbeoordeling van de Nu.nl-redactie. De andere helft kwam tot stand via de gemiddelde productbeoordeling die consumenten achterlieten op de website van Kieskeurig.nl. In totaal zijn 4.204 producten beoordeeld.

Meer informatie over Pebble en de Pebble Time is te vinden op www.pebble.com.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x