Home Gadgets Nieuwe gebruiksvriendelijke FRITZ!Box 6820 LTE: de ideale router voor snel internet thuis en onderweg dankzij 4G

Nieuwe gebruiksvriendelijke FRITZ!Box 6820 LTE: de ideale router voor snel internet thuis en onderweg dankzij 4G

by Mark van Truijen

AVM introduceert de FRITZ!Box 6820 LTE, de eerste FRITZ!Box-router die 4G (LTE) en 3G (UMTS) ondersteunt. Deze handige, compacte router gebruik je zowel thuis als onderweg, want dankzij supersnel internet via 4G met snelle laadtijden ben je niet langer afhankelijk van DSL of kabelverbinding. Nog beter: de FRITZ!Box 6820 LTE werkt in alle Europese landen en maakt roaming mogelijk. Kan er geen verbinding worden gemaakt via 4G? Dan wissel je automatisch naar de snelst beschikbare verbinding (3G/2G). Extra pluspunten van de FRITZ!Box 6820 LTE zijn de bijbehorende firewall, mogelijkheid tot ouderlijke controle en toegang op afstand, draadloze gastentoegang en de VPN-connectie. Met vijf jaar garantie en regelmatige gratis updates voor FRITZ!OS ben je gegarandeerd van continu gebruikersgemak. De FRITZ!Box 6820 LTE is nu verkrijgbaar voor 219 euro.

Snel internet: thuis én onderweg

Hoe goed of slecht je netwerkontvangst ook is, de FRITZ!Box 6820 LTE zorgt steeds voor maximale snelheid met een downloadsnelheid tot 150 Mbit/s. Als thuisgebruiker profiteren ook je smartphone en tablet hiervan, want voor datatoepassingen kunnen die de verbinding van de LTE-router gebruiken. Daarnaast maak je eenvoudig een back-up van bestaande breedbandverbindingen. Dankzij de modem heb je snel mobiel internet in heel Europa, ook in afgelegen gebieden waar geen of een te lage breedbandverbinding aanwezig is. Onderweg met de auto, in de trein naar het werk of zelfs op de boot: de FRITZ!Box 6820 LTE is de perfecte vervanger voor je vaste connectie.

 

Meer dan dertig procent extra WiFi-power

Met de FRITZ!Box 6820 LTE surf je op je smartphone, tablet en laptop thuis op het snelle WiFi-netwerk. Daarbij worden gegevens meer dan dertig procent sneller doorgestuurd dan bij de vorige generatie. Zo is surfen op internet nog meer fun en download je in een handomdraai nieuwe games en documenten.

 

Maximale flexibiliteit voor perfecte ontvangst

De FRITZ!Box 6820 LTE wisselt eenvoudig tussen het 3G- en 4G-netwerk, afhankelijk van het beschikbare signaal. Zo heb je altijd de beste ontvangst en mobiliteit. En dankzij de verticale vorm wordt de ontvangstkwaliteit nog beter. De FRITZ!Box 6820 LTE is bovendien erg licht en compact, zodat je hem overal gemakkelijk kunt installeren en meenemen, ook in de auto.

 

Draadloos gemak met de beste beveiliging

Draadloze apparaten, zoals tablets, laptops en smartphones, verbind je met één druk op de knop eenvoudig met de FRITZ!Box 6820 LTE. Ondertussen zijn al je verbindingen veilig versleuteld en is er een snelle gigabit LAN-poort beschikbaar voor een ander netwerkapparaat. Intensieve activiteiten, zoals HD-streamen, online gamen en video-on-demand, doe je zo altijd op topsnelheid.

 

Altijd up-to-date dankzij FRITZ!OS

AVM voegt via updates continu nieuwe functies toe aan FRITZ!OS – het besturingssysteem van de FRITZ!Box. Zo profiteer je van de allernieuwste functies binnen je thuisnetwerk, zoals een eenvoudige gebruikersinterface, draadloze gastentoegang en een gedetailleerd WiFi-display. Extra pluspunten zijn de mogelijkheid tot ouderlijke controle, een firewall, VPN-functies, automatische updates en meer. En dankzij de MyFRITZ-service en de MyFRITZ!-app heb je overal toegang tot je data.

 

FRITZ!Box 6820 LTE in een notendop

 • Internet via LTE: tot 150 Mbit/s downstream en 50 Mbit/s upstream (CAT 4, FDD)
 • Multibandondersteuning:
  • 6 LTE-frequenties (FDD): band 20 (800 MHz), band 3 (1.8 GHz), band 7 (2.6 GHz), band 1 (2.1 GHz), band 8 (900 MHz), band 5 (850 MHz)
  • 3 UMTS-frequenties: band 1 (2.1 GHz), band 8 (900 MHz), band 5 (850 MHz)
 • Terugvallen op GSM/EGDE/GPRS bij onvoldoende LTE- of UMTS-dekking
 • Ondersteunt roaming
 • Draadloos N met 450 Mbit/s (2.4 GHz)
 • 1 x gigabit LAN
 • Eenvoudige set-up met meertalige gebruikersinterface: DE, EN, ES, FR, IT, PL
 • Nieuwste FRITZ!OS 6.40 (in een nieuw design) voor geweldig thuisnetwerkgemak met draadloze gastentoegang, ouderlijke controle en NAS
 • Toegang op afstand en VPN voor eenvoudige, beveiligde toegang vanaf elke plaats
 • Licht en handig: 170 g (zonder kabel en voedingsadapter); 64 x 99 x 134 mm (W x H x D)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x