Home GamingAndroid Paradox kondigt Stellaris: Galaxy Command aan voor iOS en Android

Paradox kondigt Stellaris: Galaxy Command aan voor iOS en Android

by Jos Vis

Paradox Interactive heeft Stellaris: Galaxy Command aangekondigd, een sci-fi strategische mobiele game gebaseerd op de werelden van Stellaris. In de nasleep van een verwoestende, inter-dimensionale invasie, moet de zegevierende galactische gemeenschap nu hun beschavingen herbouwen. Spelers krijgen controle over hun eigen ruimtestation in een aanhoudende, door spelers aangedreven wereld om te helpen bij de wederopbouw van hun ruimte-imperium. De oorlog wordt echter niet alleen gewonnen en het is aan de spelers om allianties aan te gaan, te onderhandelen en elkaars herstel rechtstreeks te beïnvloeden in dit unieke Stellaris-avontuur.

Spelers wereldwijd kunnen zich hier vooraf registreren en spelers in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en Zweden kunnen deelnemen aan de bèta. Helaas kunnen wij in Nederland dus niet meedoen met deze bèta .

De interdimensionale invasie die ons universum heeft verwoest is eindelijk voorbij en een tijd van wederopbouw staat voor de deur. Sluit je aan bij het Galactic Redevelopment Initiative, neem de leiding over je eigen ruimtestation, smeed nieuwe allianties en herstel de controle over grote, verloren ruimtetakken. Hardcore-strategie op galactische schaal is nu binnen handbereik in Stellaris: Galaxy Command!

Stellaris: Galaxy Command-functies zijn onder meer:

  • Allianties in een door spelers bestuurd universum: neem deel aan een massieve, hardnekkige wereld die volledig door spelers wordt bestuurd. Allianties smeden is de sleutel en de galactische kaart verandert op basis van de acties van jou, je bondgenoten en je rivalen. Hoe je je imperium bouwt en uitbreidt, met anderen belast of handel drijft, en defensieve structuren bouwt, zal echte gevolgen hebben voor andere spelers.
  • Ruimtestationbeheer: neem de leiding over uw eigen ruimtestation als een van de vele ondernemende individuen die zich inzetten om hun stempel te drukken op een herbouwd sterrenstelsel. Breid je station uit, onderzoek nieuwe technologieën en breid je invloed uit door de sterren.
  • Ethiek: leid je rijk met ethiek die je beschaving en de leidende principes definieert. Je beslissingen in het spel kunnen je ethiek beïnvloeden, en de gevolgen van je acties zullen niet alleen gevolgen hebben voor je station, maar ook voor de hele alliantie.
  • Krachtige vloten: onderhoud je vloot en verbeter je intergalactische militaire macht. Breid je vloot uit, bewapen het met de nieuwste technologie en werk samen met bondgenoten om de controle over hele sterrenstelsels te nemen.
  • Mysteries of the Universe: Herbouw galactische beschaving na een bijna-catastrofale interdimensionale buitenaardse invasie, terwijl je nieuwe ontdekkingen doet en onderweg je eigen verhaal schrijft.
  • Galactische Strategie in ‘Bite-Sized Bursts’: Ontworpen voor korte speelsessies, je kunt de hele dag door je station, vloot en alliantie controleren. Zorg ervoor dat je station voortdurend onderzoek doet en uitbreidt en dat je vloot zich aan het opbouwen en opnieuw aan het opwarmen is om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden.
  • Een authentieke Stellaris-ervaring op mobiel: de definitieve ruimtestrategie komt naar mobiel met beelden, personages en een originele verhaallijn die fans van Stellaris zeer vertrouwd en meeslepend zullen vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d