Home Featured The Outer Worlds krijgt extra behandeling op Xbox One X, maar niet op PS4 Pro

The Outer Worlds krijgt extra behandeling op Xbox One X, maar niet op PS4 Pro

by Jos Vis

The Outer Worlds gaat eraan komen en het lijkt erop dat de game de interesse heeft gewekt van liefhebbers van games als Fallout: New Vegas. Dat komt niet helemaal uit de lucht vallen, want The Outer Worlds wordt net als Fallout: New Vegas gemaakt door Obsidian en die twee games hebben veel raakvlakken met elkaar. Er komt ook steeds meer informatie over deze titel vrij. Zo krijgen Xbox One X-bezitters een ‘Xbox One X Enhanced’-versie van The Outer Worlds, maar bezitters van een PS4 Pro zullen genoegen moeten nemen met precies dezelfde versie als op de vanilla PS4.

Het nieuws was te verwachten nadat Microsoft vorig jaar bekend maakte dat Obsidian inmiddels is gekocht door Microsoft, al beloofde het wel The Outer Worlds een mulitplatform-titel te laten. En dus hebben Xbox One X-bezitters toch een beetje voordeel van de aankoop van Obsidian.

Wil je wel eens wat van de game zien? Dat kan! Check hieronder de eerste 20 minuten van The Outer Worlds, geupload door IGN. Daarnaast heeft men ook een video geupload van de charachter customization.

The Outer Worlds komt op 25 otober naar Xbox One, PC en PS4. Het is leuk om te weten dat de game op dag 1 naar Xbox Game Pass komt. Daarnaast is er een versie in de maak voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: