Home Gaming Xbox Cloud Gaming komt met verbeteringen op UI

Xbox Cloud Gaming komt met verbeteringen op UI

by Mark van Truijen

Microsoft blijft updates en verbeteringen aanbrengen in zijn Xbox Cloud Gaming-service, en het bedrijf heeft nu een nieuwe update aangekondigd die een nieuwe interface met zich meebrengt. Deze interface stelt spelers in staat om gebruik te maken van Xbox’s sociale functies via de cloud gaming-service.

De UI-verbeteringen zijn momenteel beschikbaar via de Xbox Update Preview en kunnen worden bekeken door Xbox Insiders in de Alpha Skip-Ahead-ring.

Als onderdeel van de nieuwe UI-verbeteringen zal Xbox Cloud Gaming spelers in staat stellen om vrienden te vinden en te beheren, buiten games om feestjes te starten, partychats tussen gamesessies voort te zetten, berichten te verzenden, de gebruikersprofielen van andere spelers te bekijken, meldingen in de inbox te bekijken en prestaties te bekijken.

Deze functies zijn momenteel beschikbaar via ondersteunde browsers, de Xbox-app op slimme tv’s en Meta Quest-headsets. Het is vermeldenswaard dat de mogelijkheid om buiten games om feestjes te starten en partychats tussen games voort te zetten momenteel niet beschikbaar is op slimme tv’s.

De laatste keer dat we iets hoorden over Xbox Cloud Gaming, had Microsoft aangekondigd dat de service muis- en toetsenbordondersteuning zou krijgen voor sommige games

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x