Home Gaming Overwatch 2 ontwikkelaar komt binnenkort met plannen omtrent PvE

Overwatch 2 ontwikkelaar komt binnenkort met plannen omtrent PvE

by Mark van Truijen

Na de lancering als een gratis te spelen titel in oktober vorig jaar, heeft Overwatch 2 van Blizzard Entertainment nieuwe helden, maps, cosmetica en meer ontvangen. Dit jaar zou echter de PvE-content – de hele reden voor de sequel – moeten worden uitgebracht. Wanneer kunnen spelers meer informatie verwachten?

Volgens uitvoerend producent Jared Neuss in een recente Twitch-stream is dat “binnenkort”. “Wat ik wel kan zeggen is dat we momenteel de tijd plannen waarop we erover gaan praten, wat… ik heb dit eerder gezegd, binnenkort zal zijn, en ik bedoel ook echt dat het behoorlijk snel zal zijn.”

Toen er grapjes werden gemaakt over de klassieke Blizzard Soon™, verduidelijkte Neuss dat het “Niet Blizzard Soon™ is, maar Jared soon. Dat is iets anders. Dat is… sneller.” Natuurlijk blijft het afwachten hoe snel dat zal zijn. Neuss heeft al bevestigd dat het team “binnenkort” inzicht zal geven in “wat het jaar inhoudt” voor de titel.

Aangezien seizoen 4 geen details heeft over de mogelijke start volgende maand, zullen we de komende weken waarschijnlijk meer te weten komen. Overwatch 2’s PvE-content werd geprezen als volwaardige verhaalmissies met vaardigheidsbomen en unieke vaardigheden voor helden. Er zijn ook tonnen Hero Missions voor uitgebreide herspeelbaarheid, voor zover we weten. Blijf in de tussentijd op de hoogte van updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: