Home GamingAndroid RuneScape introduceert Whodunit-quest getiteld Fort Forinthry: Murder on the Border

RuneScape introduceert Whodunit-quest getiteld Fort Forinthry: Murder on the Border

by Mark van Truijen

RuneScape, de iconische MMORPG die zich afspeelt in de uitgestrekte fantasiewereld van Gielinor, heeft vandaag Fort Forinthry: Murder on the Border onthuld. Deze quest is vanaf 20 maart beschikbaar en borduurt voort op de verhaallijn die werd geïntroduceerd bij de lancering van het Fort Forinthry-seizoen vorige maand. In Murder on the Border organiseren spelers een feestmaal met dodelijke afloop.

Spelers, die de rol van leider, hertog of hertogin bekleden, worden door Koning Roald uitgenodigd voor een diner ter ere van de bouw van het fort. Het evenement loopt al snel in de soep, wanneer blijkt dat er een moord is gepleegd. Spelers werken samen met de sympathieke wannabe-detective Aster om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos vervalt. 

Tijdens het onderzoek moeten klassieke point-and-click avonturengame-mysteries worden opgelost met behulp van een nieuwe Clue Interface. Hiermee kunnen detectives in spe reeds verzamelde aanwijzingen bekijken, ontbrekende informatie opsporen en karakterprofielen van elke verdachte bekijken om de moordenaar en zijn motief te achterhalen. Het is een klassieke whodunit met een RuneScape-twist!

Voordat het feestmaal kan beginnen, moeten spelers hun Construction-skill gebruiken om de keuken te bouwen. Deze gloednieuwe hub voor de Cooking-skill kan na de quest geüpgraded worden voor een reeks bonussen, waaronder verminderde kans op het verbranden van voedsel, toegang tot een kookwinkel en XP-boosts.

Fort Forinthry: Murder on the Border is alleen speelbaar voor members. Bezoek de website voor meer informatie. RuneScape is beschikbaar op pc, Steam, iOS en Android. De game heeft cross-platform-progressie en cross-play op pc en mobiel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: