Home Featured Outriders Broadcast #4 verschijnt op donderdag 5 november

Outriders Broadcast #4 verschijnt op donderdag 5 november

by Pim, Sel

SQUARE ENIX kondigt met plezier aan dat de vierde aflevering van de OUTRIDERS Broadcast deze week op 5 november wordt uitgezonden. Deze nieuwe OUTRIDERS Broadcast biedt spelers nieuwe informatie over de spannende post-campaign-content die ze kunnen verwachten in OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter waarin agressie vereist is om te overleven. Deze game wordt ontwikkeld door People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE.

YouTube video

De vierde OUTRIDERS Broadcast biedt spelers een eerste blik op Expeditions, de uitdagende post-campaign-content die elke Outrider zwaar zal beproeven. Daarnaast gaat de Broadcoast dieper in op de vierde klasse, de Technomancer, en worden enkele van de meest gestelde vragen uit de OUTRIDERS-community beantwoord.

De vierde aflevering van de OUTRIDERS Broadcast wordt uitgezonden op donderdag 5 november om 18:00 uur. Bekijk ‘m hier: www.twitch.tv/squareenix

OUTRIDERS verschijnt op 2 februari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, en pc, en later in 2021 voor Google Stadia.

Ga voor meer informatie naar www.outriders.net

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: