Home GadgetsOPPO OPPO onthult AI-innovaties op Google Cloud Next ’24, om de Gemini-modellen van Google op AI-telefoons uit te voeren

OPPO onthult AI-innovaties op Google Cloud Next ’24, om de Gemini-modellen van Google op AI-telefoons uit te voeren

by Mark van Truijen

Nu de tijd van AI-telefoons officieel aanbreekt, versnelt OPPO zijn wereldwijde strategische inzet voor AI-telefoons na de deelname aan MWC 2024. In samenwerking met Google Cloud duikt OPPO dieper in het verkennen van een nieuwe AI-telefoonervaring. Meerdere AI-innovaties van OPPO maakten hun debuut op de Google Cloud Next ’24-conferentie, samen met de gezamenlijke aankondiging met OnePlus om gebruik te maken van Google’s krachtige Gemini-modellen.

“Generatieve AI markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van kunstmatige intelligentie. Het brengt meer creativiteit, nieuwe mogelijkheden, verbeterde technische schaalbaarheid en aanzienlijk verbeterde efficiëntie met zich mee. Deze factoren geven ons vertrouwen terwijl we een nieuw tijdperk van AI-telefoons ingaan,” aldus Nicole Zhang, GM van AI-producten bij OPPO en OnePlus. “Onze diepgaande samenwerking met Google Cloud gedurende onze reis is van cruciaal belang. De open platformmogelijkheden van Google Cloud hebben diepgaande betekenis voor de vooruitgang van OPPO’s AI-telefoons.”

OPPO en OnePlus leiden de weg bij het gebruik van de nieuwste Gemini Family of Models. Als een essentiële stap om de missie van het inluiden van een nieuw tijdperk van AI-telefoons te vervullen, zullen OPPO en OnePlus Google’s Gemini-modellen integreren. Deze integratie zal verschillende productlijnen van OPPO en OnePlus in staat stellen om aanzienlijke upgrades en evolutie in AI-ervaringen te ondergaan, waardoor de manier waarop wereldwijde gebruikers met hun smartphones omgaan, wordt hervormd.

OPPO en OnePlus hebben gezamenlijk hun toewijding aangekondigd om in 2024 een reeks innovatieve functies te introduceren die gebruikmaken van de geavanceerde mogelijkheden van Google’s Gemini-modellen. Deze inspanningen streven ernaar om de meest formidabele mobiele AI-ervaring te creëren, zodat een breder gebruikerspubliek moeiteloos kan genieten van de frisse aantrekkingskracht van AI-telefoons.

De Vier Kernmogelijkheden van AI-telefoons 
De technologische revolutie die wordt teweeggebracht door generatieve AI heeft oneindige mogelijkheden geopend voor de mobiele industrie. OPPO heeft zich toegewijd aan samenwerking met wereldwijde branche-partners om AI-telefoons opnieuw vorm te geven.

Tijdens de Google Cloud Next ’24-conferentie deelde OPPO inzichten over AI-telefoons met wereldwijde AI-innovatorsOPPO is van mening dat AI-telefoons vier kernmogelijkheden moeten hebben: efficiënte berekening, perceptie van de echte wereld, zelflerend vermogen en creativiteit. Door middel van AI-technologie zullen smartphones nieuwe perceptuele, interactieve en intelligente mogelijkheden verwerven, waardoor de mobiele ervaring wordt hervormd.

Tijdens de conferentie besprak OPPO ook uitgebreid de volledige overwegingen met betrekking tot de full-stack-transformatie en ecosysteemherstructurering van AI-telefoons, met als doel zijn aanwezigheid te versterken op het gebied van hardwareplatforms, intelligente systemen en ecosysteemontwikkeling.

Meer gebruikers wereldwijd in staat stellen om de grenzeloze vreugde van AI-telefoons te ervaren 
Tijdens het evenement kondigde OPPO aan dat meer dan tien miljoen gebruikers al kunnen genieten van generatieve AI-functies op hun apparaten, zoals de OPPO Find X7-serie en OnePlus 12.

In 2024 zullen OPPO en OnePlus wereldwijd verdere AI-functies uitrollen, waaronder de zeer geprezen OPPO AI Eraser.

De OPPO AI Eraser stelt gebruikers in staat om moeiteloos objecten te identificeren en te verwijderen, waarbij de achtergrond naadloos wordt ingevuld zonder enig spoor van nabewerking

Achter deze uitzonderlijke ervaring schuilt OPPO’s eigen krachtige AI-herkenning en beeldvullende technologieOPPO AI Eraser kan momenteel meer dan 120 categorieën objecten herkennen, waaronder mensen, huisdieren, telefoons, bloemen, bomen en gebouwen. Om optimale generatieresultaten te bereiken, heeft OPPO zijn model getraind met miljarden gegevenssets op basis van het toonaangevende Diffusion-model, wat uiteindelijk heeft geleid tot een toonaangevende prestatie van AI Eraser.

AI Eraser zal worden uitgerold naar apparaten zoals de Reno 11 ProReno 11Reno 11 FFind N3 en Find N3 Flip.

OPPO en OnePlus werken actief samen met Google om cloud AI-producten te integreren in meer mobiele apparaten. Deze krachtige samenwerking zal OPPO- en OnePlus-smartphones in de toekomst voorzien van nog geavanceerdere AI-mogelijkheden, waardoor functies zoals nieuwsartikel-samenvattingenreal-time audiobeheer en creatieve sociale media-contentgeneratie mogelijk worden.

OPPO’s toewijding aan de vooruitgang en popularisering van AI-telefoons 
AI is diep verweven in het DNA van OPPO- en OnePlus-productontwikkeling. De afgelopen jaren heeft OPPO zijn integratiemogelijkheden in software, hardware, chipset en besturingssysteem gebruikt om toonaangevende prestaties op het gebied van mobiele beeldvorming te creëren. De prestaties op het gebied van computationele fotografie zijn wereldwijd breed erkend door gebruikers.

Ondertussen heeft OnePlus zijn robuuste AI-mogelijkheden benut om ultieme optimalisatie in prestaties te bereiken. In combinatie met baanbrekende technologieën zoals de Trinity Engine, biedt OnePlus gebruikers de snelste en soepelste ervaring.

Eerder dit jaar heeft OPPO zijn AI Center opgericht, waarin bronnen met betrekking tot AI-onderzoek en -ontwikkeling zijn samengebracht om systematisch zijn AI-mogelijkheden te verbeteren, met de focus op het creëren van AI-telefoons.

In de komende 3-5 jaar zullen OPPO en OnePlus blijven werken aan meer dan 100 nieuwe functies op basis van generatieve AI-technologie voor wereldwijde gebruikers en zich blijven inzetten voor samenwerking met wereldwijde partners om…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x